Ajankohtaista

Kerhon monipuolinen ohjelmatarjonta antaa erinomaisia mahdollisuuksia tavata työkavereita, vaihtaa kuulumisia ja saada myös uusia ystäviä yliopistosektorilta. Tapahtumia järjestetään pääasiassa lukuvuoden aikana syys-toukokuussa. Ohjelmassa on mm. vierailuja ja tutustumiskäyntejä yliopiston uusiin tai uusittuihin tiloihin tutkimusalojen esittelyineen, kauko- ja kokopäiväretkiä (mm. Viro ja Turun saaristo) sekä lähiretkiä Turkuun ja lähiseudulle (kartano- ja museokohteet, teatterit, opastetut  taidenäyttelyt sekä harrastustoimintaan liittyvät tilaisuudet).

Jo useamman vuoden aikana on järjestetty myös avoimia kahvilatapaamisia, jolloin vetäjäryhmän jäsenet kertovat suunnitelluista tapahtumista ja samalla kerhon jäsenet voivat ehdottaa ja ideoida tulevia. Ehdotuksia otetaan mieluusti vastaan ja niitä voi välittää vetäjäryhmälle myös sähköpostitse.

Ilmoittautumiset kerhon tilaisuuksiin ja teatterilippujen varaukset:

Pirjo Somerkoski

pirjo.somerkoski(at)dnainternet.net