Hankintojen strateginen johtaminen (HAJO) - ohjelma

Hankintojen strateginen johtaminen (HAJO)

Ota yhteyttä

Aloitus: Lokakuu
Kesto: 0,5 vuotta
Koulutuspäivien määr
ä: 11
ECTS: 10
Hinta: 8 400 € (+ alv)

Ohjelma on suunnattu hankinta-ammattilaisille ja sen tavoitteena on kehittää hankintojen strategisen johtamisen osaamista. Osallistujat saavat tuoreinta tutkimukseen perustuvaa ja käytäntöön sovellettavaa tietoa sekä osaamista oman yrityksensä hankintatoimen vahvistamiseen ja kehittämiseen. Ohjelman asiantuntijana toimii professori Harri Lorentz, toimitusketjujen johtaminen.

  • Opiskelu toteutetaan noin kerran kuussa 1-2 päivän jaksoissa
  • Soveltavat tehtävät ja projektisuunnitelma
  • Osa opintopisteistä voidaan hyväksilukea TSE exe JOKO ja TSE exe Executive MBA-ohjelmissa
  • Opetuskielenä on pääosin suomi, mutta ohjelmaan sisältyy kansainvälisten asiantuntijoiden englannin kielisiä osuuksia

Ohjelman seuraava aloitus syksyllä 2024, lisätietoja Marika Hänninen / marika.hanninen@utu.fi

 

Miksi käydä HAJO?

Tulet osaksi Osaajien yhteisöä

  • Kaikkien ohjelmiemme osallistujat tulevat osaksi TSE exe Osaajien yhteisöä
  • Osaajien yhteisössä tapahtuva verkostoituminen on yksi merkittävimmistä TSE exe johtamiskoulutuksen sosiaalisista hyödyistä
  • Osallistujiemme mielestä yksi merkityksellisimmistä koulutuksen hyödyistä
  • Osallistujamme ovat osana yhteistä kokemuksellista oppimisprosessia
  • Osaajien yhteisö syventää osaamista ja kehittymistä
  • Laaja ja monialainen yhteisö, joka muodostuu osallistujista, organisaatioista, TSE exen globaaleista verkostoista, kouluttajista sekä monitieteisen yliopiston asiantuntijoista ja alumneista

Ohjelmasta sanottua:

”Hankinnan rooli liiketoiminnan mahdollistajana ja kasvun tukijana turbulentissa toimintaympäristössä tunnustetaan yhä laajemmin. Jotta nämä kasvaneet ja uudet odotukset voidaan lunastaa, tulee hankintaorganisaation päivittää ja ylläpitää osaamistaan. Osaamista voi uudistaa esimerkiksi paremmalla hankintamarkkinatiedolla, riskien hallinnalla, ketteryydellä ja muutosten johtamisella. Hankinta auttaa myös yritystä erottautumaan kilpailijoistaan.
Professori Harri Lorentz

”Bonuksena tuli kaupan päälle erittäin hyvät kokonaisuudet neuvottelutilanteiden hallinnasta ja työkaluista sekä johtamisen mahdollisuuksista tunneilmaston näkökulmasta – uutta ja innostavaa!”

”Koulutus antoi lukuisia työkaluja omaan työhön ja uskoisin, että auttaa myös tulevaisuudessa ottamaan steppejä työuralla vielä isompiin saappaisiin.”

”Sain todella paljon oppia ja uusia näkökulmia kouluttajilta ja muilta kurssilaisilta. Itselle tämä oli aikalailla hyppy syvään päähän.”

”Ryhmä oli hyvä, eri-ikäisiä ja toisaalta myös eri aloilta tulleita henkilöitä, joka toi rikkautta ryhmäämme ja opin paljon toisten yritysten ja ihmisten tekemisestä.”

Ota yhteyttä:

Marika Hänninen Koulutuspäällikkö+358407096513