kaksi lasta laboratoriossa puuhaamassa

Tiedeleiri lapsille ja aikuisille 17.-19.9.

Tervetuloa tiedeleirille!

Kevon perheleirillä tehdään eri tieteenaloihin liittyviä, jännittäviä tiedekokeita. Leiripäivien aikana muun muassa tehdään yllättäviä kemian ja fysiikan tiedetemppuja, tutkitaan hyönteisiä sekä sään suosiessa katsellaan iltataivaalle avaruuden mysteereitä pohtien. Lisäksi tutustutaan Kevon upeaan ympäristöön ja siellä tehtävään tutkimukseen. Lapsen mukana leirille on tervetullut vanhempi, isovanhempi, kummi tai muu aikuinen – tekemistä riittää koko perheelle.

Tieteen kiehtovaan maailmaan sinut johdattelevat Turun yliopistolta tähtitieteilijä Pasi Nurmi FT ja fyysikko Henna Pesonen FM sekä Kevon tutkimusaseman amanuenssi Elina Vainio ja kenttämestari Max Koistinen.

Ikä
Aktiviteetit on suunnattu 8-13 -vuotiaille lapsille sekä heidän vanhemmilleen.

Majoitus
Leirillä majoitutaan perheittäin omiin huoneisiin. Majoitukseen kuuluu hyvin varustellut yhteiskeittiöt sekä vuodevaatteet ja pyyhkeet. Iltaisin on saunamahdollisuus ja vieraiden käytössä on soutuveneitä.

Hinnat
Lapsi 90 €
Aikuinen 100 €
Leirihintaan sisältyy leirin kaikki ohjelmat tarvikkeineen sekä täyshoito.

Leiriaikataulu ja saapuminen
Perheet vastaavat itse leirille saapumisesta.
Leiri järjestetään Lapin tutkimuslaitos Kevolla, osoite: Kevontie 470, 99980 Utsjoki

Leiri alkaa perjantaina 17.9. klo 19 iltanuotiolla iltapalalla ja vapaalla tutustumisella muihin leiriläisiin sekä leirin ohjaajiin. Saapumisaika on joustava, klo 17 alkaen. Sunnuntaina 19.9. ohjelma päättyy lounaan jälkeen noin klo 13.

Sitova ilmoittautuminen elokuun loppuun mennessä. Valitse samalla ilmoittautumisella perheesi kaikki leiriläiset. LEIRI ON TÄYNNÄ!

>> Ilmoittaudu tästä! Ilmoittautuminen aukeaa 14.6.2021 klo 18

Tarkemman leirikirjeen saat sähköpostiisi ilmoittautumisen päätyttyä.

>> Lisätietoa tiedeleireistä täältä (Lumakeskus Turku)

>> Lisätietoa Lapin tutkimuslaitos Kevosta täältä

Jos sinulle heräsi kysyttävää, ota yhteyttä: henna.k.pesonen@utu.fi