LUMAn lumoa -koulutus opettajille

LUMAn lumoa -täydennyskoulutus eheyttävästä ja laaja-alaisesta opetuksesta

Voit nyt osallistua kaikille maksuttoman LUMAn lumoa -koulutuksemme verkkokursseille!

Miten hyödyntää teknologian tuomat mahdollisuudet osana omaa opetustani? Kuinka suunnittelen ja toteutan toiminnallisen opintovierailun? Miten koulussa opiskeltavat asiat linkittyvät työelämään? Kuinka luonnon tutkiminen voi antaa eväitä käsitellä esimerkiksi ilmastonmuutoksen kaltaisia teemoja?

Nyt avatut kurssit keskittyvä erilaisiin oppimisympäristöihin:

• Virtuaaliset oppimisympäristöt
  • Ulos luokasta – toiminnalliset opintokäynnit
  • Yritysyhteistyö opetuksen ja opinto-ohjauksen tukena
  • Luonto oppimisympäristönä

Helhetsskapande undervisning och mångsidiga lärmiljöer (på svenska)

Kurssien sisällöt on suunniteltu niin, että niitä voi soveltaa varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Kursseja voit suorittaa sinulle sopivassa, joustavassa aikataulussa Digicampus-nimisellä alustalla. Jokaiselle kurssille on kuitenkin luotu myös ohjeellinen aikataulu, jota noudattamalla voit rytmittää omaa oppimistasi ja saat täyden hyödyn esimerkiksi vertaistuesta. Tutustu kursseihin, tule itse mukaan ja vinkkaa kollegallesi!

Lue lisää koulutuksesta ja klikkaa itsesi verkkokursseille!

Katso myös Valonian Luonnon monimuotoisuus vesiympäristössä – täydennyskoulutus opettajille -kurssi. Kurssi sisältää webinaariosuuden ja käytännön maastotyön ja sen voi suorittaa omana kokonaisuutena tai liittää osaksi Luman lumoa luonto oppimisympäristö -kurssia. Lisätietoja löydät Valonian sivuilta.

Luman lumoa -koulutus Turun yliopistolla 26.10.2022 klo 9-11

Järjestämme Lumon lumoa -koulutuksen Luonto oppimisympäristönä -osioon pohjautuvan lähikoulutuksen, jossa käsittelemme osion varhaiskasvatukseen ja alakoulun opetukseen soveltuvia osia. Aiheena on mm. miksi ja miten luontoa voi käyttää oppimisympäristönä, erilaisia työtapoja lähiluonnossa ja ideointia ryhmissä. Lähikoulutukseen voivat osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet ja verkkokurssin suorittamista ei edellytetä. Koulutus järjestetään Turun yliopiston Aurum-rakennuksessa LUMA-laboratoriolla ja sen kesto on 9-11.

Ilmoittautuminen viimeistään 23.10.2022. Pääset ilmoittautumaan koulutukseen tämän linkin kautta.

Katso myös varhaiskasvatukselle suunnattu ESERO Finlandin Tutkitaan ympäristöä – koulutus, joka järjestetään saman päivän iltapäivänä 26.10.2022 klo 12-15 LUMA-laboratoriolla.