Tiedetestaajat -lopputapahtuma ja StarT-aluefestari

Tiistaina 11.5. Järjestetään yhdessä tiedetestaajat -hankkeen lopputapahtuman kanssa alueellinen StarT-festarimme. Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille!

Ohjelmassa on luvassa tutkijan puheenvuoro (Ilari Sääksjärvi), koululaisten tiedeprojektien esittelyjä, matematiikkataikurin esityksiä sekä virtuaalisia tiedetyöpajoja, joihin voi osallistua kotoa käsin tai koululuokan kanssa hankkimalla ainoastaan yksinkertaiset välineet etukäteen! Päivän ohjelma on klo 9-13 välillä, ja ohjelmasta voi osallistua niihin osioihin kuin haluaa!

Klo
9-11 Tiedetestaajien lopputapahtuma
sis. tutkijapuheenvuoron, koululaisten projektien esittelyn ja matikkataikurin esityksen. (aikataulu tarkentuu myöhemmin!)

Tähän päättyy tiedeetestaajien lopputapahtuman osuus.

11-12 Tiedetyöpajat (3x20min)
Voit osallistua vain yhteen tai vaikka kaikkiin koko tunniksi! Lataa tarvikelista pajoihin tästä! Huomio, että hankit tarvikkeita oikean määrän luokkasi tarpeisiin! Pajat on lueteltu alla:

12-13 Matikkataikurin esitys
Taikurina Martti Sirén. (Esitystä seurataksesi et tarvitse mitään välineitä!)

Lue lisää tiedetestaajista täältä!