Astrobiologiatyöpaja opettajille

Kuva: ESO/Digitized Sky Survey 2/L. Calçada

Lounais-Suomen LUMA-keskus järjestää opettajille suunnatun astrobiologia-aiheisen työpajapäivän Turun yliopistolla 5. huhtikuuta klo 8.30-17.15 yhdessä kansainvälisen NASE-organisaation kanssa (https://www.naseprogram.org/). Koulutuskielinä ovat sekä englanti, että suomi. Kurssi on tarkoitettu yläkoulun ja lukion opettajille, mutta soveltuvin osin päivän aikana käsitellyt aktiviteetit sopivat myös alakouluun. Kurssi ei vaadi erityisiä ennakkotietoja, eli lähde rohkeasti mukaan!

Päivän aikana käydään läpi 4 työpajaa, joihin voit halutessasi tutustua ennakkoon sivulla https://www.naseprogram.org/ppt/. Tulemme käymään läpi astrobiologia kokonaisuuden, joka koostuu työpajoista 7, 9, 10 ja 11, joista viimeinen ei ole vielä jaossa.

Kurssi pidetään hybridimuodossa, eli voit osallistua tapahtumaan joko paikan päällä Turun yliopistolla, LUMA-labran Aurum rakennuksessa (Henrikinkatu 2, 20500 Turku) tai sitten ZOOMin välityksellä, jonka linkki lähetetään ilmoittautuneille. Jos osallistut tapahtumaan etänä, niin lähetämme ennakkoon listan tarvikkeista, jotka olisi hyvä olla lähettyvillä työpajapäivän aikana.

Kurssi on ilmainen. Omakustanteinen lounas.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta

 

Lisätiedot:

Pasi Nurmi, pasnurmi@utu.fi, p. 029-4504358