Tule mukaan keskustelemaan asumisesta Turussa!

Hei turkulainen,

jos olet kiinnostunut kotikaupunkisi asumisen kehittämisestä, osallistu Turun ja Tampereen yliopistojen järjestämään tutkimukseen!

”Miksi Turkuun? Kaupunkiasumisen houkuttelevuus asukkaan näkökulmasta” on Turun kaupunkitutkimusohjelman rahoittama tutkimushanke. Tutkimuksessa haemme uutta tietoa asukkaiden toiveista ja arvostuksista sekä asumisen tarjonnasta ja mahdollisuuksista Turussa. Hankkeen tulokset tukevat Turun seudun asumisvaihtoehtojen kehittämistä entistä houkuttelevammaksi ja erilaisia asukkaita paremmin palveleviksi.

Tutkimusta varten etsimme osallistujia viiteen asukasryhmään, joista kunkin ryhmän kanssa järjestetään kaksi sisällöltään erityyppistä ryhmäkeskustelua. Kunkin tilaisuuden kesto on maksimissaan 2 tuntia, sisältäen kahvi- ja teetarjoilun. Ryhmät kokoontuvat tammikuussa 2020 Turun keskustassa, esimerkiksi kaupunginkirjaston tiloissa. Palkitsemme kaikki osallistuneet kahdella elokuvalipulla. Keskustelut äänitetään ja aineistot käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti.

Etsimme osallistujia seuraaviin ryhmiin:

• Opintojaan viimeistelevät opiskelijat
  • Yksinasuvat
  • Lapsiperheet (2 aikuista ja vähintään yksi alaikäinen lapsi)
  • 50-65-vuotiaat, vastikään eläköityneet tai pian eläköityvät, joilla ei parhaillaan kotona asuvia lapsia
  • Ulkomaalaistaustaiset, muualta Suomeen muuttaneet korkeakoulutetut

Jos kiinnostuit ja löydät paikkasi jostain edellä mainituista ryhmistä, ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia suoraan hankkeen tutkijalle (yhteystiedot alla).

Lisäksi, pyytäisimme sinua vastaamaan lyhyeen ennakkotehtävään omasta asumishistoriastasi. Tehtävää tullaan käsittelemään lyhyesti ryhmäkeskusteluissa. Toivomme että vastaat tehtävään, vaikket osallistuisikaan ryhmäkeskusteluihin; saamme näin kerättyä arvokasta lisätietoa muun tutkimuksen tueksi.

Voit käydä tekemässä tehtävän tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/A3CD14BC52A4BA58
tai lähettämällä vastauksesi sähköpostitse tutkijalle.

Ystävällisin terveisin,

Hankkeen tutkijat