RENE Symposium 2021

Kuva: Sami Pulkkinen

RENE Symposium 2021

Maanantaina 30.9.2021 klo 10–17 DIAK, Helsinki (Kyläsaarenkuja 2)

Tervetuloa Turun yliopiston hoitotieteen laitoksen Research in Nursing Education (RENE) -tutkimusryhmän ja yhteistyöorganisaatioiden järjestämään symposiumiin.

RENE2021-Symposiumin tavoitteena on edistää terveysalan koulutustutkimusta ja koulutustutkijoiden verkostoitumista ja yhteistyötä Suomessa. Symposium keskittyy alan tutkimukseen ja sen kansalliseen nykytilaan kansainvälisyyttä unohtamatta. Symposiumin kohderyhmänä ovat alan tutkijat, opettajat ja opiskelijat.

SYMPOSIUMIN TEEMAT

  • Näyttöön perustuva opettaminen
  • Digipedagogiikka ja vaikuttavat oppimisympäristöt
  • Terveysalan koulutustutkimuksen metodologiset kysymykset
  • Koulutus poikkeusoloissa

Voit esitellä symposiumissa terveysalan koulutustutkimustasi joko suullisena esityksenä tai posterina. Esitysten tiivistelmät tulee lähettää sähköistä lomaketta käyttäen 4.1.–15.2.2021. Tiivistelmäohjeet löydät tältä sivulta. Tieto tiivistelmien hyväksymisestä lähetetään 12.3.2021 mennessä. Tiivistelmät jaetaan symposiumiin osallistujille sähköisesti.

OSALLISTUMISMAKSU

Symposiumin hinta on 60 € + alv / osallistuja sisältäen aamu- ja iltapäiväkahvit ja lounaan, symposiumohjelman sekä esitysten sähköiset tiivistelmät. Symposiumin päätteeksi järjestetään vapaamuotoinen omakustanteinen Get Together -party osallistujien verkostoitumisen edistämiseksi.

SEURAA TAPAHTUMAA FACEBOOKISSA!
#renesymposium

UTU logoYrkeshögskolan Novia logo