POLKU-VERKKO-OPINTOIHIN VOI ILMOITTAUTUA KESÄKUUN ALUSTA LÄHTIEN

27.5.2021

Polku – Positiivisen lukijuuden kautta aktiiviseen lukijayhteisöön tarjoaa opettajille lukijuuteen, kirjallisuuteen ja lukemisen pedagogiikkaan liittyviä opintoja. Opinnot voi suorittaa omassa tahdissa, ja opiskelu perustuu oman työn kehittämiseen. Opintokokonaisuus on 15 opintopistettä ja sen voi suorittaa verkossa joko kokonaan tai osittain. Itsenäisen opiskelun verkkoalue on nyt avoinna ja voit aloittaa opinnot vaikka heti. Suoritusaikaa joulukuun 2021 loppuun. Ilmoittaudu POLKU-koordinaattori Anu Lammiselle (anu.lamminen@utu.fi). Häneltä saat tietoa myös koulutukseen osallistumisen vaihtoehdoista.

Polku-täydennyskoulutus on OPH:n rahoittama hanke, jossa on toimijoita Jyväskylän ja Turun yliopistoista. Opetussuunnitelman löydät osoitteesta utu.fi/polku-taydennyskoulutus.fi. Koulutus on osallistujille ilmainen. Koulutuksen sisältöihin voit tutustua konkreettisesti myös Polku-hankkeen Facebook-sivuilla tai Instagramissa. Tervetuloa Polku-opintoihin!

Lisätiedot ja muut tiedustelut

Hankejohtaja Juli-Anna Aerila (julaer@utu.fi)

Koordinaattori Anu Lamminen (anu.lamminen@utu.fi)

Voit ilmoittautua myös aiempiin opintojaksoihin ja suorittaa koko koulutuksen niin halutessasi. Koulutuskokonaisuuksissa on huomioitu myös englanninkieliset opiskelijat, heille omat workshopit tarjoten. Kysy lisää ja ilmoittaudu: anu.lamminen@utu.fi. Please check the English websites as well: https://sites.utu.fi/polku-taydennyskoulutus/en/