EC2U Career Talk -webinaari: Paikkariippumaton työ 27.3.

Oletko kiinnostunut työskentelemään itsenäisesti valitsemastasi paikasta käsin? Haluatko yhdistää työnteon ja reissaamisen? Osallistu EC2U Career Talk -webinaariin oppimaan paikkariippumattomasta työstä!

Tällä hetkellä Etelä-Ranskassa asuva Turun yliopiston alumni Mikko Ilves työskentelee yrittäjänä ja toimii Digibalance Groupin omistajana sekä hallituksen puheenjohtajana. Hän työskentelee verkkokirjanpidon parissa helpottaen yrittäjien ja pienyritysten kirjanpitoa digitaalisesti.

Career Talk -webinaarissa Mikko jakaa kokemuksiaan paikkariippumattomasta työstä ja diginomadina olemisesta. Mikko kertoo, mitkä asiat yllättivät hänet muuttaessaan toiseen Euroopan maahan, mitä uramahdollisuuksia muutto mahdollisesti avasi, mitä plussia ja miinuksia etätyöskentelystä/diginomadin työssä on sekä mitä kannattaa ottaa huomioon ennen paikkariippumattomaan työskentelyyn siirtymistä.

Webinaari järjestetään maanantaina 27.3. klo 19:00-19:45 Zoomissa. Tilaisuus pidetään englanniksi ja on avoin kaikille EC2U-yliopistojen opiskelijoille, nuorille tutkijoille ja tapahtumasta kiinnostuneille.

Tapahtuma on osa European Campus of City-Universities (EC2U)  -yliopistoallianssin järjestämää Career Talk -webinaarisarjaa, jossa EC2U-yliopistojen alumnit kertovat urapoluistaan ja työtehtävistään eri näkökulmista. Webinaareissa voit myös esittää omia kysymyksiäsi puhujille. 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu webinaariin täällä viimeistään sunnuntaina 26.3. Ilmoittautumisen jälkeen saat Zoom-linkin sähköpostiisi 27.3. ennen webinaarin alkua. 

EC2U Urasuunnitelmatodistus 

Career Talk -webinaarit ovat osa EC2U Career Plan Certificate -ohjelmaa ja sisällytettävissä urasuunnitelmatodistuksessa Input event -osioon. 

EC2U Career Plan Certificate -ohjelman avulla opiskelija voi kartuttaa yleisiä työelämävalmiuksia, kulttuurienväliseen kanssakäymiseen sekä itsetuntemukseen liittyviä taitojaan. Ohjelma rakentuu itsenäisesti suoritettavista osioista, EC2U-yliopistojen tarjoamista tapahtumista, luennoista ja työpajoista, harjoittelujaksoista sekä kansainvälisestä liikkuvuudesta. Suoritettuaan kaikki ohjelman osiot, opiskelijat saavat henkilökohtaisen urasuunnitelmatodistuksen. 

Lisätietoa ohjelmasta: Turun yliopistossa lisätietoja ohjelmasta ja todistuksesta antaa suunnittelija Fanny Kurppa, fanny.kurppa@utu.fi