Opiskelijasta asiantuntijaksi – valmennus oman osaamisen paketointiin

Rekry järjestää 9.2.-16.3.2023 valmennuksen oman asiantuntemuksen tunnistamiseen ja hyödyntämiseen työelämään siirtymisessä.

Asiantuntijuus koostuu useista eri elementeistä. Valmennuksen aikana perehdymme opintojen tuottamaan osaamiseen, yrittäjämäisiin taitoihin, tulevaisuuden työelämätaitoihin sekä sosiaalisiin taitoihin.

Käsittelemme myös oman asiantuntijuuden ”myymistä” yhtenä keskeisenä työelämätaitona. Siinä tärkeintä on, että itsellä on hyvä ymmärrys omasta asiantuntijaidentiteetistä. Tätä ymmärrystä rakennamme valmennuksen aikana.

Valmennus sopii opiskelijoille monenlaisissa tilanteissa: niille, joilla suunta valmistumisen jälkeen on vielä avoinna sekä niille, jotka tietävät jo mitä haluavat tehdä.

Sisältö:

– yhteisiä tapaamisia paikan päällä
– itsenäisiä tehtäviä Moodlessa
– analyysi, jonka avulla saat tietoa työskentelyvahvuuksistasi

Tapaamiset:

– 9.2. klo 13.00-16.00 aloitustapaaminen
– 2.3. klo 14.00-16.00 välitapaaminen
– 16.3. klo 13.00-16.00 lopputapaaminen
– Omien työskentelyvahvuuksien analyysi etätapaamisena (sovitaan erikseen)

Valmennus on tarkoitettu Turun yliopiston opiskelijoille ja jatko-opiskelijoille.

Ilmoittaudu mukaan 5.2. mennessä tästä.