Opiskelijan työnhakupäivä 2.2.2023 – puhujana Eeva Kolu

Etsitkö kesätyö- tai harjoittelupaikkaa? Tuntuuko vaikealta sanoittaa omaa osaamista tai muotoilla hakemusta? Rekry haluaa auttaa opiskelijoita työnhaussa järjestämällä Opiskelijan työnhakupäivän 2.2.2023.

Puhujana Eeva Kolu

Tapahtuma järjestetään Educariumin 1. kerroksen aulatiloissa ja EDU1-salissa. Päivän aikana saat apua esimerkiksi oman osaamisen tunnistamiseen, CV:n ja hakemuksen tekoon ja työhaastattelussa pärjäämiseen. Lisäksi voit tulla maksuttomaan CV-kuvaukseen. Päivä huipentuu klo 13 Eeva Kolun puheenvuorolla itsemyötätunnosta.

Vierailemalla kolmella eri työnhakupäivän pisteellä saat haalarimerkin ja suklaapatukan! Leimakortteja jaossa tapatumapaikalla.

• 10.00-13.00 Rekryn yhteistyökumppanien pisteillä apua työnhakuun
  • 10.00-13.00 maksuton CV-kuvaus
  • 11.00-12.00 Rekryn tietoisku CV:n ja hakemuksen teosta – mukana työnantajia jakamassa vinkkejä (EDU1)
  • 13.00-14:15 Eeva Kolu: Huomioita itsemyötätunnosta (EDU1) – ilmoittaudu mukaan tästä!
  • 14:15-15:00 viimeinen mahdollisuus vaihtaa leimapassi haalarimerkkiin ja suklaapatukkaan Rekryn pisteellä
Ilmoittaudu Eeva Kolun luennolle – muuhun ohjelmaan ei tarvitse ilmoittautua!

Tapahtuma on avoin myös Åbo Akademin opiskelijoille.

Työnhakupäivässä mukana olevat Rekryn yhteistyökumppanit

• Turun kaupunki
  • Eilakaisla
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät
  • Owens Corning Paroc
  • ASSET-H-hanke
  • POTKURI Investments

Tapahtuma järjestetään osana EU:n rahoittama hankketta ja siksi keräämme raportointia varten osallistujalomakkeita päivän aikana.