Työelämäaiheinen webinaarisarja

Rekry tarjoaa loppuvuoden 2020 aikana ajatuksia jäsentäviä webinaareja erilaisista työelämäteemoista. Webinaareissa keskustelevat vaihtuvat vieraat sekä Rekryn omat asiantuntijat.

Webinaarit järjestetään Zoomin kautta. Osallistujat voivat lähettää kysymyksiä joko ennakkoon tai webinaarin chatin kautta. Chat-ikkunassa on myös mahdollista kommentoida ja kysyä asiantuntijoilta. Webinaarien äänitallenteet julkaistaan tällä sivulla.

TULOSSA:

24.8. Osaamisen tunnistaminen ja siitä kertominen

Aihe täsmentyy kesäkuun aikana.


AIKAISEMMAT WEBINAARIT

8.6.: Työnhaku ja työllistyminen korona-aikana

Mitä vaikutuksia korona-pandemialla voi olla korkeakoulutettujen työmarkkinoihin lyhyellä ja pitkällä aikavälillä? Millaista on työnhaku poikkeustilan aikana? Miten omaa työllistymistä voi edesauttaa? Mitä voi tehdä, jos oman alan työmarkkinat ovat kertakaikkisesti hyytyneet?

Työn hakemisesta ja työllistymisestä keskustelevat Akavan erityisasiantuntija Miika Sahamies, töitä hakeva vastavalmistunut FM Pinja Immonen ja korkeakoulutettujen työmarkkinoita tutkinut Rekryn suunnittelija Oscar Nyman.

Webinaarin äänitallenne ja materiaalit:

Esitysmateriaali: Työnhaku ja työllistyminen korona-aikana

18.5.: Alan vaihtaminen – miten uudelle uralle?

Työuran tai alan vaihtaminen ei yleensä tapahdu vaivatta. Uutta suuntaa hakevat päätyvät usein pohtimaan samanlaisia asioita kuin opintojaan lopettelevat, ensimmäistä valmistumisen jälkeistä työpaikkaansa etsivät. Miten paljon yhtenevyyttä näiden kahden ryhmän työllistymismietteillä on? Mitä alaa vaihtava miettii? Vaatiiko alan vaihtaminen aina uutta koulutusta? Mistä oikein pitäisi lähteä liikkeelle, kun etsii uudenlaista työtä?

Ensimmäisessä webinaarissa mukana keskustelemassa ovat KTM, seniorikonsultti Sari-Anne Poikkijoki (Åma.fi), aikuiskasvatustieteen opiskelija Minna Halonen sekä Rekryn asiantuntija tutkija Juha Sainio.

Webinaarin äänitallenne ja materiaalit:

Esitysmateriaali: Alan vaihtaminen – miten uudelle uralle?