lähikuva: muurahainen kaatuneella puulla

Avointa oppimista monialaisesti

Avoin oppiminen – MOOC

Sote-akatemian tarjonnassa on kaikille avoimia verkko-opintojaksoja (MOOC, Massive Online Open Course), joiden sisällöt ovat vapaasti tutustuttavissa. Näistä avoimista verkko-opintojaksoista saa halutessaan myös suorituksen eli opintopisteet joko osaksi Turun yliopiston tutkintoa tai Turun yliopiston avoimen yliopiston kautta.

Tarjoamme myös kaikille Turun yliopiston tutkinto-opiskelijoille avointa Surevan kohtaamisen verkko-opintojaksoa. Kuka tahansa Turun yliopiston tutkinto-opiskelija voi tutustua verkkokurssin aineistoihin vapaasti ja halutessaan myös suorittamaan sen osaksi tutkintoaan, ilman erillistä ilmoittautumista. Surevan kohtaamisen verkko-opintojakso on tarjolla myös avoimen yliopiston kautta, jolloin sille on normaali ilmoittautuminen.

Jokaisella avoimella verkko-opintojaksollamme annetaan ohjeet ilmoittautumisesta, tenttien ja tehtävien suorittamisesta sekä arvosanojen saamisesta rekisteriin. Ilmoittautumiset löytyvät myös kunkin opintojakson omalta sivulta.

Avointen verkko-opintojen aineistoissa on käytetään Sote-akatemian tuottamia podcasteja ja videoita. Maistiaisia niistä löydät Videot ja podcastit -sivultamme.

Tutustu kaikille avoimiin verkko-opintojaksoihimme ja tule mukaan oppimaan uutta monialaisessa ympäristössä!

Koulu lasten hyvinvointiympäristönä   MOOC-kurssi.

Lastensuojelun perusteet: mitä minun tulee tietää monitoimijaisesta lastensuojelusta?   MOOC-kurssi.

Luontoperustainen hyvinvointi   MOOC-kurssi.

Monitoimijaisen lapsi- ja perhepalveluosaamisen perusteet   MOOC-kurssi.

Surevan kohtaaminen   Opintojakso on tarjolla tutkinto-opiskelijoille.Opintojakso on tarjolla avoimessa yliopistossa.Opintojakso on tarjolla jatko-opiskelijoille.

sote@utu.fi