Keski-Suomen ruokavientiklubi, II tapaaminen
Tervetuloa Yrittäjien omaan viennin ja kansainvälistymisen kohtaamispaikkaan Keski-Suomen ruokavientiklubin toiseen tapaamiseen! Tilaisuus ruokavientiä tekeville tai suunnitteleville yrittäjille, joka hakevat liiketoiminnan kasvumahdollisuuksia kansainvälistymisestä, ja haluavat vaihtaa ajatuksia sekä oppeja toisten samanhenkisten kanssa.
Voitte myös halutessanne kertoa jo ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista sparraustarpeista, joita teillä on vientiin liittyen.
Klubitapaamisten ajatuksena on, että yrittäjät pääsevät keskustelemaan ja oppimaan vertaistensa kanssa vientiin liittyvistä kokemuksista, haasteista ja ratkaisuista. Koollekutsujana toimii FinFoodNet-hankkeen keskisuomalainen toteuttajataho Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Äänessä yrittäjät.
Tiistain 30.9. tilaisuudessa teemana Aasian vienti, kohdemaana erityisesti Japani. Yritysasiantuntija Jaana Puhakka, ProAgria Itä-Suomi kertoo elintarvikeviennin kokemuksista Japaniin muun muassa BIOSYS Japani -hankkeessa.
Maksuton tilaisuus on avoin kaikille ruokaviennistä kiinnostuneille myös muista maakunnista! Tervetuloa!
Lisätietoa tilaisuudesta ja hankkeesta:
leena.polkki@jamk.fi
suvi.kurkinen@jamk.fi
FinFoodNet – Suomalaiset Innokaupungit ja alueet vauhdittamassa ruokaratkaisujen vientiä -hankkeessa avainasemassa on alueiden välinen yhteistyö, vertaistuki ja erilaisten tukimahdollisuuksien näkyväksi tekeminen. Näin tuetaan ja kannustetaan yrityksiä kansainvälistymiseen ja vientiin. FinFoodNet toteutuksessa yhteistyössä Into Seinäjoki Oy, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Savonia-ammattikorkeakoulu, LAB-ammattikorkeakoulu, Vantaan kaupunki, Helsingin yliopisto ja Turun yliopisto.
Maksuton tilaisuus on avoin kaikille ruokaviennistä kiinnostuneille myös muista maakunnista! Tervetuloa!
Ilmoittautumiset kahvitusten varaamiseksi 26.9. klo 12 mennessä: