Tule kuulemaan, miten Helsingin yliopisto (HY) ja LAB-ammattikorkeakoulu tukevat suomalaisen ruoan vientiä koulutuksen, tutkimuksen ja yritysyhteistyön avulla.
Suomi-ruokaa maailmalle -tilaisuus elintarvikealan yrityksille ja sidosryhmille
Tietoiskujen jälkeen voit verkostoitua, esittää kehitystarpeita ja vaikuttaa tuleviin koulutusratkaisuihin. Tarjolla on myös opastettu kierros LABin Food Pilot Plant -tuotekehitysympäristöön sekä esittely TKI-palvelujen digikartasta. Osion järjestää FinFoodNet – Suomalaiset Innokaupungit ja alueet vauhdittamassa ruokaratkaisujen vientiä -hanke. Tilaisuus on osa Lahden tiedepäivä – Lahden Yliopistokampus -tapahtumaa.
Ohjelmassa:
• Uusi maisteriohjelma ruokaviennin tueksi – Janna Pietikäinen, HY
• Biomateriaalit ja elintarviketeknologia – Antti Knaapila, LAB
Luvassa kahvitarjoilu – tervetuloa!
Osallistujamäärä on rajattu.
Ilmoittaudu 10.11. mennessä
Järjestäjä: LAB-ammattikorkeakoulu
