Vientiyritysten yhteistapaaminen, teemana Suomen ruokavientibrändi ja maakuva

04.11.2025 - 05.11.2025

Seinäjoki

Sanoista teoiksi! Tule mukaan viennin kasvuyritysten 4. yhteistapaamiseen 5.11.2025 Seinäjoelle. Ruoka-ala on käynnistänyt työn Suomen ruokamaakuvan kirkastamiseksi. Tutkimme, millainen Suomen ruokavientibrändin ja -maakuvan tulisi olla, jotta se parhaiten tukee elintarvikkeiden kansainvälistä myyntiä ja markkinointia. Tule ottamaan kantaa – saat samalla uusia eväitä omien tuotteidenne markkinointiin

Keskustelua kirittää yksi Suomen tunnetuimmista keittiömestareista ja ravintolayrittäjistä, Henri Alén. Hän on todellinen suomalaisen ruokakulttuurin syväosaaja, joka hallitsee myös kansainvälisen elintarvikemarkkinan vaatimukset. Yhdessä hänen kanssaan pohdimme, miten Suomi-ruoan potentiaali voidaan rohkeammin hyödyntää ruokaviennissä.

Tilaisuus on avoin kaikille kansainväliseen kasvuun tähtääville elintarvikeyrityksille ja alan toimijoille. Osallistuminen on maksutonta. Varaa paikkasi 28.10. mennessä.

Oheisohjelmana edellisenä päivänä 4.11. klo 16  18 järjestetään yritysvierailu Foodwest Oy:lle. Katso vierailun erillinen ilmoittautuminen alla. Ennen tilaisuuden alkua 5.11. klo 9.30  11 on mahdollisuus tutustua SEAMK Food Labs -palveluihin, joita tuotekehitysyksikkö tarjoaa koulutukselle, tutkimukselle ja pilotointiprojekteille. Ilmoittaudu tästä tutustumiskierrokselle.  Tilaisuuden yhteydessä 5.11. klo 12 – 14 järjestetään myös Suomen elintarvikevientiyhdistys SUVI ry:n syyskokous. 
Syyskokoukseen ilmoittautuminen tästä linkistä.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ja ilmoittautumislinkki

Järjestäjinä: Suvi ry, SEAMK, Into Seinäjoki, Jamk.