Työpajat 2 ja 3, 30.11.-1.12.2022, Aistikattila ja Raseko

30.11.2022 13:00 - 01.12.2022 13:00

Vuoden viimeisissä työpajoissa ideoidaan ja toteutetaan kasvisruokareseptejä hernettä, härkäpapua ja öljyhamppua hyödyntäen. Työpajojen luennoissa perehdytään ruoan maustamiseen sekä ravitsemukseen.

2. työpaja järjestetään 30.11.2022 klo 13-17.00 Turun Aistikattilassa ja 3. työpaja seuraavana päivänä, 1.12.2022, klo 9.00-13.00 Rasekossa Raisiossa.

 

Työpajaan osallistuminen 400 €/hlö. Sisältää yhden henkilön osallistuminen.

Otamme vielä ravitsemuspalveluita hankkeeseen mukaan! Mukaan lähtemällä yritys pääsee osallistumaan kaikkiin työpajoihin, ja osallistua voi useampi henkilö yrityksestä. Lisäksi ravintoloillanne on mahdollisuus olla mukana annosten pilotoinnissa, joka järjestetään keväällä 2023.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: emma.sivula@utu.fi / +358 50 411 0475