Skip to content
Hiililounas
  • Etusivu
  • Hiililounas-hanke
  • Ajankohtaista
    • Tapahtumat
  • Reseptit
  • Tulokset
    • Hiililounas-opas ruokapalveluntarjoajille
    • Asiakaskyselyn tulokset sekä henkilökunnan palaute
    • Kasviproteiinituotteiden trendikatsaus 2024
    • Hiilijalanjäljen merkitys ammattikeittiöille ja sen laskeminen
    • Proteiinia pavuista ja palkokasveista
    • Ilmastokestäviä lounasvalintoja suomalaisten lautasille

Tulokset

Tältä sivulta löydät hankkeessa kootun ruokapalveluille suunnatun oppaan sekä muut hankkeen tulokset.

Hiililounas-opas ruokapalveluntarjoajille
Asiakaskyselyn tulokset sekä henkilökunnan palaute
Ilmastokestäviä lounasvalintoja suomalaisten lautasille
Proteiinia pavuista ja palkokasveista
Hiilijalanjäljen merkitys ammattikeittiöille ja sen laskeminen
Kasviproteiinituotteiden trendikatsaus 2024
Hiililounas loppuraportti

Hiililounas

 

 

 

Yhteystiedot:

Projektikoordinaattori Emma Sivula

Turun yliopisto

emma.sivula@utu.fi

+358 50 411 0475

 

Tutkija Kim Lindfors

Luonnonvarakeskus

kim.lindfors@luke.fi

+358 50 576 8884

Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus