Qvalidi checked

Qvalidi checked products

GoodWorkBuzz (in Finnish)

GoodWorkBuzz (v. 1.0.12)

Good Workin Oy

TYÖHYVINVOINTISOVELLUS

Sovelluksen käyttötarkoituksena on seurata organisaatioiden työntekijöiden työhyvinvointia reaaliaikaisesti.

Sovelluksen avulla työntekijä antaa palautetta organisaatioon, johtamiseen, työhön, itseensä ja työyhteisöön liittyen sekä vastaa kyseiseen aihepiiriin liittyviin tarkentaviin kysymyksiin. Käyttäjät voivat seurata myös muiden palautteita ja asettaa näkyville omia palautteitaan. Työntekijöiden palautteiden ja vastausten perusteella, sovellus toimii työntekijöiden hyvinvointiin liittyvän tiedon tilastoinnin- ja analysoinnin työkaluna, sekä työtyytyväisyyden ja työympäristön terveyden mittarina.

QVALIDI STATEMENT ™

GoodWorkBuzz-sovellus on todettu päteväksi hyvinvointisovellukseksi (2/2018).

Fume (in Finnish)

Fume (v. 1.2.2.)

University of Turku / NordicEdu

TERVEYSPELI

Fume on terveyspeli, jonka tarkoitus on tukea tupakoimattomuutta, tarjota tietoa tupakkatuotteista ja edistää ymmärrystä niiden käytön seurauksista uudenlaisella, hauskalla tavalla.

Peliä voi pelata itsenäisesti tai sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi koulussa osana tupakkaan liittyvää terveysohjausta ja aiheesta keskustelun pohjana. Fume on tarkoitettu ensisijaisesti 10-13 -vuotiaille.

QVALIDI STATEMENT ™

Fume-peli on todettu päteväksi terveyspeliksi (2/2018).

Mubik Musical Puzzle (in Finnish)

Mubik Musical Puzzle (v. 1.4.2.)

Mubik Entertainment Oy

HYVINVOINTISOVELLUS

Sovelluksen käyttötarkoituksena on oppia soittamaan rytmisesti oma suosikkimelodia liikuttamalla sormea näytöllä määrättyä polkua pitkin. Pelaajalla on mahdollisuus arvata melodian nimi ja jälkikäteen soittaa melodia mahdollisimman oikearytmisesti. Mubik Musical Puzzle -pelin toivotut terveyshyödyt perustuvat musiikin tuottamiin terveysvaikutuksiin.

Mubikin kognitiivisen musiikkipelin avulla pyritään saamaan moniaistillinen innoittava kokemus oman mielimusiikin avulla, jonka avulla pelaaja saa mielihyvän ja onnistumisen elämyksiä. Peli on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on todettu muistisairaus tai muistiongelmia, aivoinfarktikuntoutujille, Parkinson -potilaille, muille erityisryhmille kuten autistisille lapsille tai kehitysvammaisille sekä ala-asteikäisille koululaisille (erityisesti erityisoppilaille). Peli on tarkoitettu myös kaikille niille, joita eri soittimien soittaminen kiinnostaa, mutta joilla ei ole ollut mahdollista opetella soittamaan näitä itse. Peli on tarkoitettu käytettäväksi itsenäisesti vapaa-ajalla, terveydenhuollossa, kouluissa ja kirjastoissa.

QVALIDI STATEMENT ™

Mubik Musical Puzzle-peli on todettu päteväksi hyvinvointisovellukseksi (6/2018).