Julkaisut

Tutkimuksen tulokset julkaistaan kansainvälisissä vertaisarvioiduissa julkaisusarjoissa, joiden lisäksi tuloksista viestitään tieteellisissä kokouksissa, ammattilehdissä ja lehdistötiedottein.

Tutkimus on osa FM Enni Mannilan väitöskirjatyötä.

Ensimmäinen osatyö julkaistu 7.5.2025 Molecular Nutrition & Food Research -lehdessä

Tieteellinen artikkeli ”Comparison of Low-Gluten Diets Rich in Oats or Rice—A 6-Week Randomized Clinical Trial With Metabolically Challenged Volunteers” on kaikkien luettavissa lehden sivuilta.

Suomenkielinen mediatiedote on luettavissa täältä.

Lue tieteellinen artikkeli englanniksi täällä.

Turun yliopiston Elävää tiedettä -blogi

Enni kirjoitti osana tieteen popularisointia koskevaa kurssia oheisen blogitekstin väitöskirjatutkimuksestaan.

Lue teksti täältä.

International Cereal and Bread Congress 2024 Nantes, Ranska

Esittelimme alustavia tuloksia kansainvälisessä kongressissa alla olevalla posterilla — Enni voitti toisen posteripalkinnoista!