Onnittelut arvonnan voittajille ja tervetuloa työpajoihin!

Älykäs satamakaupunki -hankkeen tutkimustiimi on innoissaan ”Älykäs satamakaupunki: Älykäs Linnanniemi” -kyselyn loistavasta tuloksesta: kyselyyn saatiin yhteensä 157 vastausta! Jokainen vastaus on erittäin tärkeä tutkimukselle, ja tutkimustiimi haluaakin kiittää lämpimästi kaikkia kyselyyn osallistuneita!

K-lahjakorttien arvonta kyselyyn osallistuneiden kesken on suoritettu, ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Paljon onnea voittajille!

Haluamme jatkossakin saada eri sidosryhmien näkemyksiä ja ideoita mukaan tutkimukseemme, ja niinpä järjestämme ensi vuoden aikana työpajoja, joihin kutsumme myös kaupunkilaisia osallistumaan. Työpajojen tarkoituksena on keskustella ja jakaa ajatuksia Linnanniemen ja sataman alueen kehittämisestä ja digitaalisuuden hyödyntämistä alueella ja sen palveluissa.

Mukaan työpajoihin pääsee lähettämällä sähköpostia osoitteeseen smartportcity(a)utu.fi . Lähetämme kutsun työpajoihin, kun niiden ajankohta ja aikataulu on varmistunut.

Älykäs satamakaupunki -hankkeen tutkimustiimi kiittää tästä vuodesta ja toivottaa kaikille oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua!