Illallinen

Tervtuloa ravintola Gustavoon!

Aloitamme illallisen Shampanja-tastingillä klo 19.00 (kesto noin 1 – 1,5h). Shampanjan saloihin meidät tutustuttaa Sommelier, viinimestari Sonja Ivanoff.

Jatkamme iltaa kolmen ruokalajin menukokonaisuudella.

Alkuun / Starters

Lajitelma Välimeren Pintxoja ja Gustavon talon leipää, sis. 4 erilaista jaettavaksi

Selection Of Pintxos, 4 different kind and including house bread

Pimientos de padron

Vitello Tonnato

Mozzarella di Bufala, kuivattua tomaattia ja marcona mantelia

Mozzarella di Bufala with dried tomatoes and marcona almonds

Katkarapu-sinisimpukka salaatti ja kylmää bouillabaisse lientä

Sallad made of shrimp and blue mussels with a cold bouillabaisse broth

 

Pääruokavaihtoehdot / Mains

 Rigatoni pasta alla pesto Genovese

 tai /or

Grillattua mustekalaa, parsaa kevätsipulia ja muhammaraa

Grilled octopus with asparagus, spring onion and muhammara

 tai /or

Grillattu Iberico porsaan kyljystä, valkoista parsaa, peruna tuhatlehti ja tummaa rosmariini kastiketta.

Grilled Iberico pork chop with white asparagus,”thousand leafs” of potato and dark rosmary sauce.

 

Jälkiruoka / Dessert

 Lakritsi pannacottaa, lakritsi vaahtokarkki ja lime sorbetti

Liquorice pannacotta with liquorise marshmallow and lime sorbet

Kahvi/tee