Illallinen
Tervtuloa ravintola Gustavoon!
Aloitamme illallisen Shampanja-tastingillä klo 19.00 (kesto noin 1 – 1,5h). Shampanjan saloihin meidät tutustuttaa Sommelier, viinimestari Sonja Ivanoff.
Jatkamme iltaa kolmen ruokalajin menukokonaisuudella.
Alkuun / Starters
Lajitelma Välimeren Pintxoja ja Gustavon talon leipää, sis. 4 erilaista jaettavaksi
Selection Of Pintxos, 4 different kind and including house bread
Pimientos de padron
Vitello Tonnato
Mozzarella di Bufala, kuivattua tomaattia ja marcona mantelia
Mozzarella di Bufala with dried tomatoes and marcona almonds
Katkarapu-sinisimpukka salaatti ja kylmää bouillabaisse lientä
Sallad made of shrimp and blue mussels with a cold bouillabaisse broth
Pääruokavaihtoehdot / Mains
Rigatoni pasta alla pesto Genovese
tai /or
Grillattua mustekalaa, parsaa kevätsipulia ja muhammaraa
Grilled octopus with asparagus, spring onion and muhammara
tai /or
Grillattu Iberico porsaan kyljystä, valkoista parsaa, peruna tuhatlehti ja tummaa rosmariini kastiketta.
Grilled Iberico pork chop with white asparagus,”thousand leafs” of potato and dark rosmary sauce.
Jälkiruoka / Dessert
Lakritsi pannacottaa, lakritsi vaahtokarkki ja lime sorbetti
Liquorice pannacotta with liquorise marshmallow and lime sorbet
Kahvi/tee