CIRCEX-väitöskirjatutkijaksi Turun kauppakorkeakouluun

Etsimme Turun kauppakorkeakoulun Markkinoinnin ja kansainvälisen liiketoiminnan laitoksen, Markkinoinnin oppiaineeseen väitöskirjatutkijaa määräaikaiseen tehtävään. Valitun hakijan toivotaan aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian (tai sopimuksen mukaan).

Haku alkaa 29. tammikuuta 2024 ja päättyy 13. helmikuuta 2024, klo 16.00 (Europe/Helsinki).

Pääset mukaan tekemään ajankohtaista ja tieteellisesti kunnianhimoista, kansainvälisen tason tutkimusta sekä edistämään väitöskirjatyösi projektityön ohella. Työskentelet osana Markkinoinnin aineen Customer Experience Management -tutkimusryhmää (lue lisää). Väitöskirjatutkijan tehtäviin kuuluu oman väitöstutkimuksen tekeminen ja tohtoriopintoihin liittyvien kurssien suorittaminen, sekä väitöskirjan tutkimusaiheeseen liittyvien tutkimushankkeiden toteutukseen osallistuminen siten, että ne tukevat väitöskirjan edistymistä. Sen lisäksi tehtävään saattaa kuulua vähäisiä opetus- tai hallinnollisia töitä.

Tehtävä keskittyy erityisesti palvelumuotoilua koskevaan tutkimuksen. Tutkimusta tehdään läheisessä yhteistyössä ruotsalaisen Karlstadin yliopiston CTF-palvelututkimuskeskuksen kanssa, ja väitöskirjatutkijan kanssa sovitaan mahdollisuudesta kaksoistutkinnon suorittamisesta Turun ja Karlstadin yliopistoihin.

Tehtävä täytetään kahden vuoden määräajaksi. Sen jälkeen kaksoistutkintoa suorittava väitöskirjatutkija voi hakea rahoitusta Karlstadin yliopistolta.

Ketä etsimme?

Olet meille täydellinen, jos sinulla on

  • Osaamista ja kokemusta palvelumuotoilun menetelmistä ja tutkimuksesta
  • Kiinnostusta kestävyyttä ja kiertotaloutta koskeviin teemoihin
  • Hyviä tutkimustaitoja
  • Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.
  • Hyviä tiimityötaitoja
  • Kiinnostusta työskennellä jatko-opintojen aikana sekä Turussa että Karlstadissa, Ruotsissa

Lisäksi edellytämme väitöskirjatutkijan kelpoisuusvaatimusten täyttämistä (lue lisää).

Miksi kannattaa hakea?

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi monipuolisessa toimintaympäristössä.

  • Tule osaksi aktiivista ja monitieteistä tutkimusyhteisöä.
  • Ratkaise haastavia ongelmia merkityksellisellä tutkimuksella.
  • Suunnittele urapolkusi ympäristössä, joka kannustaa uteliaisuuteen ja innovointiin.

Lue lisää ja hae täältä.

Odotamme innoissamme hakemustasi!