Ruoka ja biodiversiteetti
Luontokato, kestävyys ja ympäristökysymykset ovat asioita, jotka koskettavat nykyään jokaista yhteiskunnan sektoria ruohonjuuritasolta systeemitasolle asti. Nämä kysymykset koskettavat myös joukkoruokailua, jonka kestävöittämiseen liittyviä tekoja ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen kestävyystutkimusryhmä pyrkii mahdollistamaan tarjoamalla laadukasta tutkittua tietoa ja tiedepohjaisia tietopaketteja.
Tälle sivustolle on koottu Maj ja Tor Nesslingin säätiön rahoittaman luontokadon pysäyttäminen tuotekohtaisella LCA-laskennalla joukkoruokailussa-hankkeen tuottamaa tietoa ja tapahtumatiedotusta.
Alla olevan linkin takaa löydät muun muassa infopaketin joukkoruokailutoimijoille, blogimme ja valmiita viestintäresursseja joukkoruokailutoimijoille.
Kuva: Hanna Oksanen / Turun yliopiston viestintä