Ruoka ja biodiversiteetti

Joukkoruokailun haasteita ratkomassa

Ruoka ja biodiversiteetti

Luontokato, kestävyys ja ympäristökysymykset ovat asioita, jotka koskettavat nykyään jokaista yhteiskunnan sektoria ruohonjuuritasolta systeemitasolle asti. Nämä kysymykset koskettavat myös joukkoruokailua, jonka kestävöittämiseen liittyviä tekoja ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen kestävyystutkimusryhmä pyrkii mahdollistamaan tarjoamalla laadukasta tutkittua tietoa ja tiedepohjaisia tietopaketteja.

Tälle sivustolle on koottu Maj ja Tor Nesslingin säätiön rahoittaman luontokadon pysäyttäminen tuotekohtaisella LCA-laskennalla joukkoruokailussa-hankkeen tuottamaa tietoa ja tapahtumatiedotusta.

Alla olevan linkin takaa löydät muun muassa infopaketin joukkoruokailutoimijoille, blogimme ja valmiita viestintäresursseja joukkoruokailutoimijoille.

Lisätietoja

Kuva: Hanna Oksanen / Turun yliopiston viestintä

Ajankohtaista