FORWARD. TOGETHER!

Turun kauppakorkeakoulun alumnipäivä ”FORWARD. TOGETHER!”
järjestetään lauantaina 8.10.2022

Päivän kantavana teemana on  YHDESSÄ. ETEENPÄIN!

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan, miten  yhteisöllisyyden merkitys näkyy uudessa normaalissa. Voimmeko vahvistaa yhteisöllistä ja osallistuvaa käyttäytymistä myös myötätunnon kautta, vai toteutammeko sitä vain datan välityksellä? Onko opittu uusia tapoja, jotka vaikuttavat pysyvästi meihin tulevaisuudessa?

Hybridityöstä, johtamisesta koronaviruksen jälkeisenä aikana sekä innovaatioista ovat keskustelemassa Pauli Forma, työkykyjohtaja, Varma (EMBA 2017), Päivi Rytsä, toimitusjohtaja, Logomo Oy (KTM) sekä Sallamaari Muhonen, toimitusjohtaja, Sähköteknisen Kaupan Liitto ry (EMBA 2018). Keskustelua vetämään astuu kokenut mediavaikuttaja, Turun kauppakorkeakoulun työelämäprofessori Pauli Aalto-Setälä.

Päivän aikana kuullaan myös näkemyksiä Turun kauppakorkeakoulun monitieteisyydestä ja tarjoamme alumneillemme aivan uudenlaisia näkökulmia tiedekuntarajat ylittävästä tutkimuksesta ja koulutuksesta. Temaattiset kokonaisuudet ovat vahvistamassa  Turun kauppakorkeakoulua edelleen ja luomassa alustoja uudenlaiselle verkostoitumiselle kuin myös yritysyhteistyölle sekä uusien innovaatioiden syntymiselle.

Ilmoittaumisen DL: Ilmoitetaan tarkemmin elokuussa 2022.
Paikkoja on rajoitetusti, 150 ilmoittautunutta mahtuu mukaan.
Tarjoamme myös mahdollisuuden seurata puheenvuoroja ja keskustelua streamin välityksellä klo 15.00–17. Etäyhteyttä seuraamaan ilmoittautuneet saavat linkin sähköpostitse tapahtumaa edeltävänä päivänä. Esityskielenä saliosuudessa on englanti. 

Noudatamme turvallisuusohjeita ja osallistumme vain terveinä!