Tapahtuma, marraskuu 2025
Joka palalla on väliä, joka tavu merkitsee
Tule mukaan päätöstapahtumaamme, jossa pohdimme mennyttä matkaamme ja jaamme keskeisiä oppimiskokemuksia ruoan ja datan yhtymäkohdista. Pohdimme yhdessä, miten digitaaliset innovaatiot ja kollektiivinen toiminta voivat edistää kestävämmän tulevaisuuden muovaamista.
Ohjelma tuo esille, miten teknologia ja yhteistyö voivat:
- Vähentää ruokahävikkiä
- Parantaa ruokailukokemusta
- Luoda pysyviä positiivisia vaikutuksia sekä ihmisille että planeetalle
Kutsumme sinut lämpimästi mukaan vuoropuheluun, uudelleenajattelamaan ruoan ja datan roolia mielekkään ja kestävän muutoksen edistäjänä.
Tapahtuman tiedot
- Aika: perjantaina 21.11.2025, klo 12 – 17 (12 – 16 työskentely & 16 – 17 verkostoituminen)
- Paikka: Turun yliopisto, Medisiina D -rakennus, huone: Alhopuro-sali (D1038-1), 1. krs.
- Tapahtuma on englanninkielinen
Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta: diningflow@utu.fi
Ilmoittautuminen
- Tapahtuma on ilmainen, mutta tarvitsemme ilmoittautumisenne järjestelyjä varten.
- Ilmoittaudu tapahtumaan Konstassa 20.11.2025 mennessä.
Alustava ohjelma
12:00 – 12:10 | Opening and welcoming
12:10 – 12:40 | Keynote speaker: Prof. Sara Dolnicar, University of Queensland, Australia
12:40 – 1:00 | Keynote speaker
1:00 – 1:30 | Lessons Learned from the Dining Flow Journey as a Veturi Project: Dr. Niko Myller and Jere Vuorenala, KONE
1:30 – 1:50 | Outcomes of Dining Flow project
1:50 – 2:10 | Coffee Break
2:10 – 3:00 | Dining Flow innovation camp outcomes & discussion with a jury
3:00 – 3:50 | Panel discussion Building a Vision to Action to make Every Bite Counts, Every Byte Matters
3:50 – 4:00 | Closing
4:00 – 5:oo | Networking