Skip to content
Hiililounas
  • Etusivu
  • Hiililounas-hanke
  • Ajankohtaista
    • Tapahtumat
  • Reseptit
  • Tulokset
    • Hiililounas-opas ruokapalveluntarjoajille
    • Asiakaskyselyn tulokset sekä henkilökunnan palaute
    • Kasviproteiinituotteiden trendikatsaus 2024
    • Hiilijalanjäljen merkitys ammattikeittiöille ja sen laskeminen
    • Proteiinia pavuista ja palkokasveista
    • Ilmastokestäviä lounasvalintoja suomalaisten lautasille

Ajankohtaista

Hiililounas tulosseminaari: Kotimaisia kasviproteiineja lounaslautaselle 11.04.2024 09:00 - 11:45
Tervetuloa seuraamaan Hiililounas-hankkeen tulosseminaaria.  Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille ja se on erityisesti suunnattu ruokapalveluntarjoajille, tutkijoille, viljelijöille, yrittäjille, sidosryhmien edustajille,...

Hiililounas AmmattikeittiöOsaaja-lehdessä
Teot sanoiksi -webinaaritallenne 05.04.2023 10:00 - 11:30
Työpajasarjalla kotimaiset kasviproteiinit lounasruokailuun
Hiilijalanjäljen viestiminen lounasruokailussa 16.05.2023 11:00 - 15:00
Kohti hiilineutraaliutta monimuotoisella viljelyllä 29.03.2023 09:30 - 12:00

Hiililounas

 

 

 

Yhteystiedot:

Projektikoordinaattori Emma Sivula

Turun yliopisto

emma.sivula@utu.fi

+358 50 411 0475

 

Tutkija Kim Lindfors

Luonnonvarakeskus

kim.lindfors@luke.fi

+358 50 576 8884

Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus