Kuva: Hanna Oksanen / Turun yliopiston viestintä

Ilmoittautuminen

Paperikutsu:

Paperikutsu Politiikan tutkimuksen päiville 2024 on avattu ja on auki pe 19.4 asti. Kiinnostuneita paperinesittäjiä pyydetään lähettämään esityksen otsikko sekä lyhyt abstrakti valitun työryhmän vetäjälle sähköpostitse. Konferenssin työryhmät on listattu täällä. Huomatkaa, että esitysten/paperien hyväksyminen työryhmiin on viime kädessä kiinni niiden puheenjohtajista. Olkaa siis hyvissä ajoin yhteydessä työryhmän puheenjohtajaan sekä tiedustelemaan mahdollisuutta osallistua siihen.

Jos osallistut Early Scholars Networkin tapaamiseen keskiviikkona 15.5. ilmoittautuminen tapahtuu päivien rekisteröintilomakkeen kautta.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen Politiikan tutkimuksen päiville 2024 on avattu ja on auki 30.4 asti. Ilmoittautuessasi täytä pyydetyt tiedot huolellisesti. Ilmoittautuessa sinun tulee samalla kertoa oman esitelmäsi/paperisi otsikko ja abstrakti sekä työryhmä, johon haluatte sitä tarjota. Esittäjien kannattaa ilmoittautua vasta kun osallistuminen työryhmään on varmistunut

Osallistuminen Politiikan tutkimuksen päiville on ilmaista Valtiotieteellisen yhdistyksen jäsenille, perustutkinto-opiskelijoille sekä työryhmien puheenjohtajille. Varmista siis, että olet liittynyt yhdistyksen jäseneksi sekä maksanut jäsen- tai konferenssimaksun 30.4.2024 mennessä.

Muilta osallistumismaksu on 100€ (väitöskirjatutkijat / jatko-opiskelijat) tai 120€ (muut).

Huomatkaa, että illalliselle tulee ilmoittautua erikseen. Ilmoittumisen yhteydessä kysytään menu-vaihtoehdosta sekä erikoisruokavalioista ja mahdollisista allergioista. Konferenssi-illallinen (64,50€) maksetaan heti illalliselle ilmoittautumisen yhteydessä.

Pääset ilmoittautumaan Politiikan tutkimuksen päiville täyttämällä lomakkeen.

Pääset ilmoittautumaan konferenssi-illalliselle täyttämällä erillisen lomakkeen.