Haastatteluharjoitus

Jännittääkö tuleva työhaastattelu? Rekry tarjoaa opiskelijoille ja alumneille mahdollisuuden harjoitella haastattelua etukäteen harjoitushaastattelun avulla. Harjoitushaastattelussa edetään normaalin työhaastattelun tapaan ja lopuksi saat palautetta ja vinkkejä tulevaan haastatteluusi.

Voit varata ajan haastatteluharjoitukseen, kun sinulla on rekrytointiprosessi käynnissä. Harjoitukseen kannattaa tulla viimeistään pari päivää ennen varsinaista haastattelua, niin saat hetken aikaa pureskella haastattelukokemusta ja valmistautua. Harjoitushaastatteluun voi tulla myös jo silloin, kun on vasta hakenut paikkaa. Harjoitushaastattelua varten tarvitsemme kopion hakemasi työpaikan ilmoituksesta. Lisäksi voit lähettää hakemuskirjeen ja CV:si.

Varaa aika haastatteluharjoitukseen JobTeaserista. JobTeaseriin kirjaudutaan utu-tunnuksilla.

Kesätyönhaun haastatteluharjoitukset

Keväällä 2024 aloitetaan kesätyönhakijoiden haastatteluharjoitukset. 30 minuutin haastatteluharjoitusaikoja pääsee varaamaan helmikuusta 2024 lähtien. Ajan voi varata siinä vaiheessa, kun on saanut kutsun työhaastatteluun.

Aikoja saa varattua suoraan JobTeaserista. Jos JobTeaserista ei löydy tarpeeksi nopeasti sopivaa aikaa, ole yhteydessä osoitteeseen rekry@utu.fi.