Valmistuneiden työllistyminen

Rekry on seurannut Turun yliopistosta valmistuneiden sijoittumista työmarkkinoille vuodesta 1994 lähtien. Tietojen keruu on osa yliopiston laatujärjestelmää ja kerättyä palautetta hyödynnetään opintojen kehittämisessä sekä opiskelijoiden ohjauksessa.

Työllistymistietoa kerätään maistereilta viisi vuotta valmistumisen jälkeen ja tohtoreilta kolme vuotta tohtoroitumisen jälkeen. Maisterien sijoittumis- ja uraseurantakyselyt lähetetään kaikille ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille, lääkäreille ja hammaslääkäreille sekä varhaiskasvatuksen opettajille. Aiemmin maistereilta kerättiin työllistymistietoa kahtena eri ajankohtana valmistumisen jälkeen. Valmistumisvuotta seuraavan vuoden syksyllä lähetetyn sijoittumisseurantakyselyn viimeisin tiedonkeruu tehtiin vuonna 2018. Kyselyn mahdollista jatkoa tarkastellaan osana koko palautejärjestelmän kehitystyötä.

Lisätietoa edellä mainituista alumneille lähtevistä työllisyyskyselyistä löytyy intrasta.

Uraseurantakyselyn tuloksia

Tästä kuvasta pääset tutustumaan vuosina 2017-2020 maistereilta kerättyjen uraseurantakyselyjen työllistymistietoihin. Muita uraseurantakyselyillä kerättyjä tietoa löytyy intrasta.

 

Aiemmat sijoittumis- ja uraseurantaraportit

Alla olevissa uraseurantaraporteissa tietoa voi selata valitsemiensa tiedekuntien ja tutkinto-ohjelmien mukaan. Sinisinä näkyvät tiedekunnat ja tutkinto-ohjelmat ovat mukana tuloksissa. Raporttien etusivulla näkyy oletusarvoisesti koko yliopiston tulokset.

Valintaan voi lisätä useampia tiedekunta tai tutkinto-ohjelmia pitämällä CTRL-näppäintä pohjassa. Suodattimet saa tyhjennettyä yläkulman rastista, tällöin raportissa näkyy jälleen koko yliopiston tulokset.

Kaikissa kuvioissa näkyy vastaajien määrä (n) alapuolella. Alle viiden vastaajan tutkinto-ohjelmissa tuloksia ei näytetä. Tuloksia tulkitessa huomioithan, että vastaajamäärät vaihtelevat paljon tutkinto-ohjelmittain.

Lisätietoja Rekryn kyselyistä alumneille ja akateemisten työllistymisestä:

suunnittelija Oscar Nyman
rekry(at)utu.fi
p. 050 569 4685

Uraseurannan tietosuojailmoitukseen pääset tutustumaan tästä: Uraseurantakyselyn tietosuojailmoitus