Jännittääkö työhaastattelu? Katariina Rekrystä auttaa

Rekry tarjoaa opiskelijoille ja alumneille mahdollisuuden harjoitella haastattelutilannetta etukäteen harjoitushaastattelussa. Tänä keväänä harjoitushaastatteluaikoja on tarjottu aiempaa enemmän ja varauksen voi hoitaa näppärästi suoraan JobTeaserista.

Haastattelutilanne on monille jännittävä

Harjoitushaastatteluita vetää Rekryssä projektisuunnittelijana työskentelevä Katariina Ervasti. Katariinalla on aiempaa kokemusta rekrytointikonsultin työstä ja häneltä saa hyviä vinkkejä haastattelussa onnistumiseen. 

– Monille meistä työhaastattelu on ymmärrettävästi tosi jännittävä tilanne ja useinhan kyseessä onkin se viimeinen este ylitettäväksi työtä hakiessa. Huolellinen valmistautuminen helpottaa jännitystä, Katariina kertoo. 

Harjoitushaastattelu valmistellaan aina haettavan paikan perusteella ja myös palautetta saa tulevaa paikkaa ajatellen.

– Haluan sparrata opiskelijoita onnistumaan haastatteluissa mahdollisimman hyvin, joten räätälöin haastatteluharjoituksen kysymykset aina opiskelijan hakeman työpaikan mukaan. 

Harjoitushaastattelusta saa itsevarmuutta tulevaan haastatteluun

Monet harjoitushaastatteluissa käyneet opiskelijat ovat kertoneet, että haastatteluharjoitus on lisännyt itsevarmuutta varsinaisessa työhaastattelutilanteessa.

Harjoitushaastattelu on hyvä pitää viimeistään pari päivää ennen varsinaista haastattelua. Näin saat vielä hetken aikaa pureskella haastattelukokemusta ja valmistautua.

Voit varata ajan JobTeaserista tai puhelimitse 040 015 3096. Tarvitset ajanvarausta varten työpaikkailmoituksen tai muun lyhyen kuvauksen hakemastasi paikasta.  

Varaa aika harjoitushaastatteluun JobTeaserista