mentorointkuva

Tule mukaan mentorointiohjelmaan!

Haluatko mentorin? Oletko loppuvaiheen maisteriopiskelija? Hae mukaan vuoden 2022 mentorointiohjelmaan viimeistään 10.10.2021!

Hae viimeistään 10.10.2021!

Haku vuoden 2022 mentorointiohjelmaan on käynnissä. Hakuaika päättyy 10.10.2021. Jos olet loppuvaiheen maisteriopiskelija, hae rohkeasti mukaan! Pyrimme löytämään sinulle sopivan mentorin eli ammatillisia toiveitasi vastaavan kokeneen asiantuntijan, jonka kanssa voit keskustella esimerkiksi osaamisesta, työnhausta, johtamisesta, urasuunnittelusta, alanvaihdosta tai mitä sinulla mielessä onkaan.

“Mentoroinnin kautta tunnistin omat vahvuuteni ja sain selkeämmän käsityksen siitä, minkälaista työtä haluan tulevaisuudessa tehdä.”

Mikä mentorointiohjelma?

Ohjelma käynnistyy tammikuussa ja päättyy lokakuussa 2022. Ohjelmaan sisältyy muutamia kaikille osallistujille yhteisiä tapaamisia, kuten aloitus- ja lopetusseminaarit. Ohjelman ytimessa ovat kuitenkin sinun (aktori) ja mentorin sopimat tapaamiset, joita voi olla omien aikataulujenne puitteissa n. 5-8 ohjelman aikana.

“Mentoroinnin kautta tunnistin omat vahvuuteni ja sain selkeämmän käsityksen siitä, minkälaista työtä haluan tulevaisuudessa tehdä.”

Ohjelmassa muodostetaan aktori-mentoripareja ja pienryhmiä, joissa yhdellä mentorilla on kaksi aktoria. Mentoroinnin tueksi tarjotaan koulutusta ja tukimateriaalia. Myös koordinaattorit auttavat sinua tarvittaessa. Mentoroinnissa keskeistä on pohtia omia keskustelutarpeita ja laatia yhdessä mentorin kanssa tapaamissuunnitelma ohjelman ajalle. Kukin mentorointisuhde muotoutuu omanlaisekseen.

Lue  lisää ja hae  intrasta!

“Sain paljon hyödyllistä tietoa alasta, jolle mentorivuonna työllistyin. Sain ikään kuin etukäteen sellaista hiljaista tietoa, jonka hankkimiseen uudessa työpaikassa olisi voinut muuten mennä pitkäänkin. Tämä on kasvattanut itsevarmuuttani. Sain mentorilta myös paljon apua ja tukea työnhaussa sekä vinkkejä avoimista työpaikoista, jotka eivät välttämättä olleet edes avoimessa haussa.”