Urakurssit ja -valmennukset

Rekry tarjoaa opiskelijoille uravalmennusta sekä kursseja työnhaun ja oman uran suunnittelun tueksi.

Rekryn verkkokurssi

Rekryn verkkokurssi on itseopiskelukurssi oman osaamisen tunnistamiseen, työnhaun ja urasuunnittelun tueksi. Kurssilla pääset näkemään vinkkejä muilta opiskelijoilta ja tekemään pienen rekrytointiharjoituksen.

Kurssi on tarkoitettu kaikille opiskelijoille, jotka kokevat hankalaksi muotoilla omaa osaamistaan tai konkretisoida opintojen tuomaa tietotaitoa. Kurssin voi suorittaa Moodlessa itsenäisesti, sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Siirry tästä Rekryn verkkokurssille

Suunnitelmallinen työnhaku -kurssi

Kurssilla saa kattavan kuvan työnhakuprosessista sekä oppii ymmärtämään oman tarinansa (itsetuntemus työllistyvyyteen vaikuttavana tekijänä) merkityksen työnhaussa. Kurssin aikana oppii käyttämään työnhaun eri tapoja sekä markkinoimaan omaa osaamistaan

Suorittaminen vaatii osallistumista Rekryn tietoiskuihin (yhteensä neljä tietoiskua). Tietoiskuihin ei tarvitse osallistua järjestyksessä, mutta kaikkiin tietoiskuihin tulee osallistua opintojakson suorittamista varten. Tietoiskuihin voi osallistua myös ilman kurssin suorittamista.

Tietoiskujen lisäksi opintojaksoon kuuluu oman CV:n, työhakemuksen ja työnhakusuunnitelman laatiminen sekä henkilökohtaiseen palautekeskusteluun osallistuminen. Palautekeskustelussa käydään läpi laaditut dokumentit uraohjaajan kanssa.

Tietoiskut:
· Osaamisen tunnistaminen ja markkinointi (
· Löydä piilotyöpaikka
· Tee toimiva hakemus ja CV
· Miten pärjään työhaastattelussa

Ilmoittaudu kurssille Pepissä

Omat vahvuudet ja valinnat -kurssi

Kurssilla pääset tutkimaan vahvuuksiasi ja pohtimaan valintojasi muiden opiskelijoiden kanssa. Voit myös saada oman motivaatioprofiilin osana kurssia. Kurssi sopii erityisesti alkuvaiheen opiskelijoille, mutta voit osallistua missä tahansa opintojen vaiheessa, jos aiheet ovat sinulle ajankohtaisia.

Tutustu kurssiin Pepissä

 

Työelämätaidot ja urasuunnittelu -kurssi

Kurssilla opit tunnistamaan ja sanoittamaan omaa osaamistasi saavuttaaksesi mielekkään työn ja erottautuaksesi muuttuvilla työmarkkinoilla. Saat tukea sinulle sopivien ja sinua kiinnostavien työtehtävien ja urapolkujen hahmottamiseen sekä ymmärrystä siitä, millä tavoin osaamisesi konkreettisesti soveltuu erilaisiin työtehtäviin.

Tutustu kurssiin Pepissä