Urakurssit ja -valmennukset

Rekry tarjoaa opiskelijoille uravalmennusta sekä kursseja työnhaun ja oman uran suunnittelun tueksi.

Rekryn itseopiskeluverkkokurssi

Rekryn pikakurssi osaamisen tiivistämiseen antaa sinulle työkaluja oman osaamisen ja omien mahdollisuuksien hahmottamiseen uudesta näkökulmasta. Kurssin suorittamiseen menee noin 7-8 tuntia ja sen aikana pääset muotoilemaan oman työelämäsi ”liiketoimintasuunnitelman”: mitä tarjoat ja kenelle?

Kurssi on tarkoitettu kaikille opiskelijoille, jotka kokevat hankalaksi muotoilla omaa osaamistaan työnantajia puhuttelevalla tavalla tai konkretisoida opintojen tuomaa tietotaitoa.Kurssin voi suorittaa Moodlessa itsenäisesti, sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Siirry tästä Rekryn verkkokurssille

Suunnitelmallinen työnhaku -kurssi

Etänä (Zoom) järjestettävät tietoiskut keskittyvät työnhakuun ja oman osaamisen tunnistamiseen. Tietoiskuja järjestetään ympäri lukuvuoden – voit vapaasti valita mihin osallistut. Tietoiskut sopivat erityisesti jos haluat pikakertauksen työnhakuun liittyivstä kysymyksistä. Mikäli haluat suorittaa tietoiskuihin liittyvän oppimisjakson “Suunnitelmallinen työnhaku”, 1 op, tulee sinun ilmoittautua kurssille Pepissä. Myös tällöin voit osallistua tietoiskuihin omien aikataulujesi mukaan.

Tietoiskut:
· Osaamisen tunnistaminen ja markkinointi (
· Löydä piilotyöpaikka
· Tee toimiva hakemus ja CV
· Miten pärjään työhaastattelussa

Ilmoittaudu kurssille Pepissä

Omat vahvuudet ja valinnat -kurssi

Kurssilla pääset tutkimaan vahvuuksiasi ja pohtimaan valintojasi muiden opiskelijoiden kanssa. Voit myös saada oman motivaatioprofiilin osana kurssia. Kurssi sopii erityisesti alkuvaiheen opiskelijoille, mutta voit osallistua missä tahansa opintojen vaiheessa, jos aiheet ovat sinulle ajankohtaisia.

Tutustu kurssiin Pepissä

 

Työelämätaidot ja urasuunnittelu -kurssi

Kurssilla opit tunnistamaan ja sanoittamaan omaa osaamistasi saavuttaakseen mielekkään työn ja erottautuakseen muuttuvilla työmarkkinoilla. Saat tukea sinulle sopivien ja sinua kiinnostavien työtehtävien ja urapolkujen hahmottamiseen sekä ymmärrystä siitä, millä tavoin osaamisesi konkreettisesti soveltuu erilaisiin työtehtäviin.

Tutustu kurssiin Pepissä

Ilmoittautuminen alkuvuoden 2023 kurssille aukeaa Pepissä 2.12.2022.

Opiskelijasta asiantuntijaksi - valmennus oman osaamisen paketointiin

Valmennuksen aikana perehdytään opintojen tuottamaan osaamiseen, yrittäjämäisiin taitoihin, tulevaisuuden työelämätaitoihin sekä sosiaalisiin taitoihin.

Haku kevään valmennukseen avoinna –  hae 5.2. mennessä