Dies medievales 2022

Turku 10.-12.3.2022

Dies Medievales on joka toinen vuosi järjestettävä monitieteinen ja kansainvälinen tutkijatapaaminen, joka kokoaa yhteen keskiajan tutkimuksen edustajat Suomen eri yliopistoista ja tieteenaloilta filologeista arkeologeihin ja taidehistorioitsijoista historian tutkijoihin. Konferenssin ohjelmassa yhdistyvät keynote-esitelmät, konferenssiesitelmät ja paneelikeskustelut, joissa käsitellään yksittäisiä tutkimusaiheita ja tieteenalan yleisiä trendejä. Konferenssikielinä toimivat suomi, ruotsi ja englanti. Konferenssin yhteydessä jaetaan myös Glossa ry:n myöntämä Valoisa keskiaika -palkinto.

Vuonna 2022 pidettävän 16. Dies Medievales -konferenssin järjestävät Turun yliopisto ja Åbo Akademi yhteistyössä Suomen keskiajantutkimuksen seuran Glossa ry:n ja Turun yliopiston vanhempien aikojen tutkimuskeskuksen TUCEMEMSin kanssa.

Rekisteröityminen konferenssiin on nyt auki!
Huom! Toivomme, että paikan päällä konferenssiin osallistuvat ilmoittautuvat mahdollisimman pian, jotta voimme varautua riittäviin tiloihin. Early Bird -ilmoittautuminen päättyy pe 11.2.