Elinjalostamo ry

Oletko onneton ja varaton? Haluaisitko kylpeä rahassa? Ei hätää! Elinjalostamo ry:llä on tarjota ratkaisu ongelmiisi. Ostamme tunnekylmimmätkin ruumiinosasi pois kuljeksimasta markkinoiden parhaaseen hintaan. Varaa tutkimusaika lääkäri Frans Verettömälle niin määritämme ruumiisi arvon. Korvaamme käyttämämme elimet ja osat riihikuivalla rahalla. Takaamme, että toimenpiteen jälkeen olet kuin uudesti syntynyt.

 

Oletko elämääsi kyllästynyt Riku Rikas? Jos sydämesi pumppaa ulos satasen seteleitä ja haluat tietää miltä rahvaanomainen sydänsuru tai keuhkoahtauma tuntuu, olet mitä tervetullein tutustumaan katalogiimme. Nypimme setelit sielustasi yksi kerrallaan ja herätessäsi voit taas tuntea elämänpainon vasten paperisia luitasi. Alla esimerkki tuotevalikoiman kategoriasta 26-vuotias nainen”.

 

* * *

 

Sydän 5000€

Rakastumaan tällä sydämellä ei pysty, mutta muuten se toimii moitteettomasti. Mukana tulee värisemättömät kammiot, tasainen syke ja pussi A-:ta. Sitä voisi nimittää lähes iskunkestäväksi, mutta jos joskus se alkaa häiritsevästi värisemään ja läpättämään niin yksi voimakas täräytys nyrkillä hiljentää. Taipuvainen harhailemaan, mutta kyllä routa porsaan kotiin ajaa. Tästä syystä kuitenkin vakuutus tulee mukana vain jos kytketään aivoihin. (Huom. ei tämän sivun aivoihin.)

 

Synnyttimet 3500€:

A. Vagina: Tätä on runnottu joskus kovemmin joskus hellemmin. Lihasmuisti on verrattain lyhyt, joten palautuu hyvin. Oikukas luonne. Suositellaan kytkettäväksi aivoihin edes ajoittain.

B. Kohtu ja johtimet: Lisääntymiskykyä ei ole ennakkoon testattu. Luultavasti toimiva yksilö. Hormonivalmisteilla hillittävissä. Valtoimenaan pyrkii hukuttamaan kaikki ympäriltään.

A:n ja B:n voi tilata yhdessä tai erikseen, mutta varoituksen sanana etteivät pelaa kovin hyvin yhteen. Käytännössä vihaavat toisiaan. Draamaa ja alituista ailahtelua etsivälle henkilölle nappivalinta.

 

Aivot 4200€

Ei tule yhdistää muihin tämän sivun artikkeleihin. Vaikeasti hallittavat, haahuilevat ja  hersyvät. Logiikka korvattu mielikuvituksella, joten emme suosittele matemaattisia ominaisuuksia etsiville. Muistiprosessori ok. Tunneälyssä kehitettävää. Vaatii jämäkän koulutuksen. Uomistaan valumisen vaara.

 

Silmät 850€

Lähes sokeat –8,25 voimakkuuksilla. Hassuttelulahjaksi esim. polttareihin. Tai henkilölle, joka ei muuten törmäisi ihmisiin. (Huom. kirjaimellisesti törmäisi.)

 

Sormet 80€

Täydellisen rosoiset herkkupalat koiralle. Valmiiksi pureskeltuihin kohtiin on helppo käydä kiinni.

Säännöllinen rasvaus takaa mehevän koostumuksen. Myydään 10kpl pusseissa.

 

Hiukset 200€

Kameleontin lailla väriä vaihtava keskipitkä tukku hiuksia. Myyntihetkellä näyttävät olevan pinkit, mutta ehkä huomenna jo siniset. Suosittelemme kolmenkympin kriisiä lähestyvälle impulsiiviselle henkilölle. Takkuuntuvat helposti, joten mukana tulee myös selvitysharja.

 

Yksittäispakattu reisi 1000€

Todellinen helmi! Yksilöllinen koristeltu reisi. Naisellisesti muotoiltu reisi korvaa rimppakintun ja kaunis peurakuviointi tuo iloa kantajalleen. Kokonsa puolesta tästä kimpaleesta saa myös upean piñatan juhliin. Tai mielenkiintoisen koristeen seinälle täyte-eläimien viereen.

 

Lantioluut 650€:

Oletko aina haaveillut synnyttäjän lantiosta? Täällä se vihdoin on. Tilaa on vaikka kolmosille. Miellyttävän pehmeä kitaramainen muotoilu. Nämä luut voi yhdistää myös kaikkiin tarjolla oleviin kohtupaketteihin. Mikäli et halua käyttää tätä pakettia lapsenhautomiseen, se on kätevä myös kantoalustana.

Sofi Ylikoski