Kuva Vuosaaren satamasta

Merenkulun ja satamatoimintojen perusteet

14.09.2022 - 15.09.2022

Koulutus tarjoaa perehdyttävän tietopaketin merenkulku- ja satama-alasta niihin liittyvissä tehtävissä jo toimiville tai alalle siirtyville henkilöille.

Koulutus on suunnattu aihepiirien yrityksissä ja organisaatioissa työskenteleville, joilla on muu kuin merenkulun tausta. Koulutus sopii hyvin myös laajasti ulkomaankaupan, logistiikan, huolinnan ja teollisuuden kuljetusten parissa työskenteleville. Koulutus tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden päivittää osaamista.

Luennot ovat molempina koulutuspäivinä klo 8:30-17:30 välisenä aikana. Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteyden kautta soveltuvin osin.

Koulutuspaikka: Break Sokos Hotel Flamingo, Tasetie 8, Vantaa

Ilmoittautuminen viimeistään 31.8.2022

• Kauppamerenkulun toimintaympäristö ja käsitteistö
  • Talvimerenkulun merkitys ja haasteet
  • Rahtausmeklari, linja-agentuuri ja laivanselvitys – työ ja markkinat
  • Meriliikenne osana huolintaa ja logistiikkapalveluja
  • Varustamotoiminta, laivojen uudet käyttövoimat ja ympäristövaikutukset
  • Satamaoperaattori ja operatiivinen toiminta satamassa
  • Sataman toimintaan liittyvä lainsäädäntö, ympäristöasiat ja vastuut
  • Sataman rooli ja tehtävät
  • Meriliikenteen viranomaistoimijat ja meriliikenne Suomessa
  • Sopimukset, vastuut ja asiakirjat merisidonnaisessa logistiikassa
  • Monimuotoinen meriklusteri
  • Vierailu

Ohjelma- ja aikataulumuutokset mahdollisia

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 690 € + alv. kattaa koulutuksen koko ohjelman, luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

Osallistuttaessa koulutukseen etäyhteyden kautta on osallistumismaksu 590 € + alv. kattaen luentojen seuraamisen etänä ja sähköisesti jaettavissa olevan luentomateriaalin. Tiedustelut etäosallistumisesta sähköpostitse anne.e.suominen@utu.fi.

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ja alennukset huomioidaan automaattisesti. Alennukset lasketaan normaalihinnoista ja osallistujakohtaisesti voidaan huomioida vain yksi alennus.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta kaksi viikkoa ennen koulutusta. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 200 € peruutusmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Ohjelma- ja ajankohtamuutokset ovat mahdollisia.

Ilmoittautuminen viimeistään 31.8.2022

Majoittuminen

Osallistujille on varattu majoituskiintiö Break Sokos Hotel Flamingosta, josta majoittujat voivat varata ja maksaa itse majoituksen 7.11.2022 mennessä.

Hinnat ja maksutapa
Standard yhden hengen huone 90 euroa / huone / yö

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv.  Maksutapana hyväksytään käteinen, pankkikortti tai luottokortti.

Varaukset
Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puhelin: +358 300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus ”BMESA2022” varausta tehdessä.

www.sokoshotels.fi – varauskoodi netissä BMESA2022

Perehdytys merenkulkuun, rahtaukseen, logistiikkaan ja kuljetusvastuuseen

Merenkulun ja satamatoimintojen perusteet 14.-15.9.2022 &
Rahtauksen ja kuljetusvastuun perusteet 22.-23.11.2022

Merenkulun ja satamatoimintojen perusteet & Rahtauksen ja kuljetusvastuun perusteet -koulutukset muodostavat toisiaan täydentävän laaja-alaisen perehdytyspaketin merenkulkuun ja satamasidonnaiseen logistiikkaan, rahtaukseen, kuljetusvastuuseen ja satamatoimintoihin erityisesti meri- ja maantiekuljetusten näkökulmasta.

Koulutuksissa voit päivittää osaamistasi jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Koulutukset siis soveltuvat myös jo alalla toimiville. Lisäksi voit vertaisoppia muiden kokemuksista ja hyvistä käytänteistä.

Osallistuessasi molempiin koulutuksiin peräkkäisillä järjestämiskerroilla, on jälkimmäisen koulutuksen osallistumismaksu 550 e + alv. (etäosallistumismaksu 450 e + alv. ). Normaali kaksipäiväisen koulutuksen osallistumismaksu on 690 e + alv. (etäosallistumismaksu 590 e + alv. ). Laskutettava hinta lasketaan ja varmistetaan osallistujittain.

Ilmoittautuminen koulutuskohtaisesti Merenkulun ja satamatoimintojen perusteisiin viimeistään 31.8.2022 ja Rahtauksen ja kuljetusvastuun perusteisiin viimeistään 8.11.2022.

Lisätiedot: Anne E. Suominen, anne.e.suominen@utu.fi, 040 779 9494

Turun yliopiston ohjeet koronavirustilanteessa: