Career Writing -työpaja kesäkuussa

Career Writing -työpaja oman uraidentieetin vahvistamiseksi (kaksikielinen)

Aika: 7.6. klo 10.00-13
Paikka: Arcanum A270

 

Career Writing on oman urapolun hahmottamiseen käytetty uraohjausmenetelmä, jossa nimen mukaisesti kirjoittamalla reflektoidaan omaa identiteettiä sekä niitä tarinoita, joita kerromme itsestämme muille.  Työpaja on suunnattu kaikkien alojen ja vaiheiden opiskelijoille. Sinulla ei tarvitse olla mitään tiettyä urapolkua mielessäsi, ja voit osallistua myös, jos sinulla on selkeä tavoite omalle työelämällesi.

Career Writing työpajassa saat mahdollisuuden ohjattuun syväsukellukseen ajatuksiisi itsestäsi; siihen, miten olet muovautunut sellaiseksi kuin olet, sekä siihen, miltä tuleva urapolkusi voisi näyttää. Työpaja koostuu ohjatuista kirjoitussessioista, pienryhmäkeskusteluista ja teoriaosuudesta, jossa käsitellään tämän päivän työelämän vaatimuksia itsetuntemuksesta ja siitä, mitä yksilöinä haluamme.

Työpaja on monikielinen. Kirjoittaminen tapahtuu omalla äidinkielelläsi, mutta ryhmäkeskusteluja voidaan käydä myös englanniksi. Ohjeistus annetaan suomeksi ja englanniksi. Kirjoitusvälineitä (kyniä ja paperia) on saatavilla työpajassa (et tarvitse tietokonetta) mutta voit ottaa mukaasi myös oman kynän ja muistikirjan.

Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 5.6.2024. Paikkoja rajoitetusti!

ILMOITTAUTUMINEN

Aika 7.6. klo 10.00-13
Paikka: Arcanum A270

Työpajan ohjaavat Rekryn uraohjaajat Lotta Metsärinne ja Anna Lagerroos.