Opiskelija tietokoneella

Etsitkö töitä tai harjoittelupaikkaa? Rekry auttaa

Rekry auttaa opiskelijoita työnhaussa ja oman urapolun löytämisessä. Voit kääntyä puoleemme, olit sitten etsimässä kesätyö- tai harjoittelupaikkoja tai ensimmäistä työpaikkaa valmistumisen jälkeen.

Palveluitamme opiskelijoille keväällä 2024

Avoimet paikat JobTeaserissa

Opiskelijoille tarkoitetut avoimet harjoittelu- ja työpaikat löytyvät JobTeaserista. Palveluun kirjaudutaan omilla utu-tunnuksilla. Voit hakea paikkoja alueittain tai esimerkiksi toimialan mukaan.

Kurkkaa myös harjoittelupaikat ulkomailla. Iso osa näistä paikoista löytyy valitsemalla kieleksi suomi ja sijainti-kohdasta “vain kansainväliset työpaikat”.

Siirry JobTeaseriin

Työnhaun tietoiskut ja Suunnitelmallinen työnhaku - kurssi (1 op)

Etänä järjestettävät tietoiskut keskittyvät työnhakuun ja oman osaamisen tunnistamiseen. Tietoiskuja järjestetään ympäri lukuvuoden – voit vapaasti valita milloin osallistut. Tietoiskut sopivat sinulle, jos haluat pikakertauksen työnhakuun liittyvistä kysymyksistä.

Mikäli haluat suorittaa tietoiskuihin liittyvän opintojakson “Suunnitelmallinen työnhaku”, 1 op, tulee sinun ilmoittautua kurssille Pepissä. Myös tällöin voit osallistua tietoiskuihin omien aikataulujesi mukaan.

Lue lisää kurssista Pepissä

Tietoiskujen ajankohdat Rekryn tapahtumakalenterissa

CV-klinikat ja uraohjaus

CV-klinikat ovat 20 minuutin etätapaamisia, joiden aikana saat palautetta omasta CV:stä, hakemuksesta tai LinkedIn-profiilista.

Uraohjausajat ovat pidempiä, tunnin mittaisia tapaamisia joko etänä tai paikan päällä. Uraohjauksessa voidaan keskustella laajasti esimerkiksi työllistymiseen tai oman osaamisen tunnistamiseen liittyvistä kysymyksistä.

Lue lisää uraohjauksesta

Varaa aika CV-klinikalle tai uraohjaukseen JobTeaserista

LinkedIn työnhaussa -webinaari 14.3. klo 13.00-14.30

Haluatko tietää, mihin asioihin sinun kannattaa Linkedinissä kiinnittää huomiota? Tiedätkö miten eri tavoin Linkediniä voisi hyödyntää? Tule mukaan kuulemaan vinkkejä LinkedInin hyödyntämiseen! Webinaarissa vastataan myös osallistujien kysymyksiin.

Lue lisää webinaarista

Kesätyönhaun harjoitushaastattelut

Rekry järjestää helmi-huhtikuun ajan opiskelijoille harjoitushaastatteluita kesätyönhakua varten. Ajan harjoitushaastatteluun voi varata heti kun on saanut kutsun työhaastatteluun.

Harjoitushaastatteluajat tulevat saataville tammikuun aikana. Ohjeet ajanvaraukseen tulevat harjoitushaastatteluiden sivulle.  Jos sinulla on jo aiemmin tarvetta harjoitushaastattelulle, ole yhteydessä osoitteeseen rekry@utu.fi

Kaipaatko vinkkejä työnhakuun? Seuraa Rekryn Instagram-tiliä @uturekry!

 

Kysyttävää työnhausta? Vastaamme kysymyksiisi osoitteessa rekry@utu.fi.