Ohjeita JobTeaserin käyttöön

JobTeaser on Rekryn käyttämä työpaikkaportaali, jossa julkaistaan ilmoituksia avoimista harjoittelu- ja työpaikoista. JobTeaseriin kirjaudutaan omilla utu-tunnuksilla. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla tulee luoda oma profiili.   

Profiilin tietojen muokkaus 

Oma profiili -kohdassa voit lisätä ja muokata profiilisi tietojaVoit lisätä esimerkiksi linkin LinkedIn-profiiliisi tai tietoja työkokemuksestasi. Jotta voit kirjautua JobTeaseriin myös valmistumisen jälkeen, lisää tietoihisi vaihtoehtoinen sähköpostiosoite yläkulman tiliasetukset-kohdasta!

Voit myös tehdä profiilistasi julkisen tai ilmoittaa olevasi kiinnostunut työtarjouksista. Jotta voit ilmoittaa olevasi kiinnostunut työtarjouksista, sinun pitää ladata palveluun ansioluettelosi.  

Julkinen profiili ja ansioluettelon lataaminen voivat olla hyödyksi, jos haet työpaikkoja suoraan JobTeaserissa tai osallistut JobTeaserissa oleviin tapahtumiinMuista silti olla aktiivinen työnhaussa myös muissa kanavissa! 

 

Palvelun sisältö 

JobTeaserin ylävalikosta löytyvät seuraavat osiot:

1. Yritykset 

Yritykset voivat halutessaan luoda JobTeaseriin yritysprofiilin. Löydät sieltä tietoa yrityksen arvoista, toiminnasta ja tapahtumista.   

2. Työpaikat 

Kaikki avoimet harjoittelu- ja työpaikat löytyvät täältä. Muokkaamalla hakukriteerejä voit rajata sivulla näkyviä ilmoituksia. 

3. Tapahtumat  

Löydä lähelläsi olevat uratapahtumat helposti. 

4. Materiaalit 

Löydät täältä tietoa Rekryn palveluista sekä vinkkejä työnhakuun liittyvissä asioissa   

5. Uraohjaus

Voit varata ajan esimerkiksi henkilökohtaiseen uraohjaukseen tai CV-klinikalle.