Ohjeita JobTeaserin käyttöön

JobTeaser on Rekryn käyttämä työpaikkaportaali, jossa julkaistaan ilmoituksia avoimista harjoittelu- ja työpaikoista. JobTeaseriin kirjaudutaan omilla utu-tunnuksilla. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla tulee luoda oma profiili.   

utu.jobteaser.com

Profiilin tietojen muokkaus 

Oma profiili -kohdassa voit lisätä ja muokata profiilisi tietojaVoit lisätä esimerkiksi linkin LinkedIn-profiiliisi tai tietoja työkokemuksestasi.

Voit myös tehdä profiilistasi julkisen tai ilmoittaa olevasi kiinnostunut työtarjouksista. Jotta voit ilmoittaa olevasi kiinnostunut työtarjouksista, sinun pitää ladata palveluun ansioluettelosi.  

Julkinen profiili ja ansioluettelon lataaminen voivat olla hyödyksi, jos haet työpaikkoja suoraan JobTeaserissa tai osallistut JobTeaserissa oleviin tapahtumiinMuista silti olla aktiivinen työnhaussa myös muissa kanavissa! 

CV:n lataaminen CV-pankkiin

Tarjoamme työnantajille mahdollisuuden kutsua opiskelijoita haastatteluun suoraan CV-pankista. Työnantaja kertoo meille osaamistarpeistaan ja me etsimme sopivat ehdokkaat. Lataamalla CV:si JobTeaseriin pääset mukaan CV-pankkiin.

Samalla kannattaa päivittää profiiliisi tietoja omasta osaamisestasi ja siitä, minkälaisia töitä etsit. Tarkista myös, että koulutusalasi on merkitty oikein. Nämä tiedot auttavat meitä poimimaan sopivia ehdokkaita

Huom. Emme välitä kenenkään CV:tä ilman lupaa ja saat tiedon myös silloin, kun sinua ei kutsuta haastatteluun.