Save the date: Hyppy tarinoihin – lukeminen on voimaa

28.09.2020 13:00

Hyppy tarinoihin jatkuu! Lukeminen on voimaa –kirjanen eri kieliversioineen valmistuu syyskuussa. Tule tutustumaan kirjasen lisäksi mm. tarinankerrontaan kamishibai-teatterin avulla ja kuulemaan kokemuksia iltasatukirjahyllystä päiväkodissa. Tilaisuus järjestetään 28.9.2020 klo 13 alkaen Turun pääkirjastossa. Mukaan voi liittyä myös etänä. Lisätietoja on luvassa elokuussa samalla kun ilmoittautuminen alkaa.

Hyppy tarinoihin – Lukeminen on voimaa -opas tuo innostusta ja inspiraatiota kirjallisuuden ja tarinoiden käyttämiseen alle kouluikäisten lasten kanssa työskenteleville sekä lapsiperheille. Opas on tehty yhteistyössä Open the Door for Reading -hankkeen, Turun kaupungin kirjastopalveluiden sekä Turun yliopiston ja IKI-Innovatiivisen kielikasvatuksen kartta ja kompassi –hankkeen (TARU-osahanke) kanssa.

Laura Luukkonen laura.luukkonen@turku.fi
Juli-Anna Aerila julaer@utu.fi