Akatemian tapahtumia

Tapahtumat

Tekoälyakatemia järjestää ja tukee tekoälyn tutkimukseen ja koulutukseen liittyviä sekä monialaista yhteistyötä tukevia tapahtumia. Tällä sivulla löydät esimerkkejä tapahtumistamme. Jos olet kiinnostunut järjestämään tapahtuman yhdessä Tekoälyakatemian kanssa tai haluat meidät vierailulle, ole rohkeasti yhteydessä!

Tekoälyakatemian työelämävierailuluento 22.4.2024 klo 16-18

Zefort-yhtiön johtava tekoälytutkija Samuel Rönnqvist pitää vierailuluennon tekoälyalan työelämästä, omasta tiestään opiskelusta alan töihin ja tekoälyn tämänhetken näkymistä tietotekniikan alalla.
Vierailuluento on osa Tekoälyn menetelmät -kurssia (TKO_8001-3002), mutta muutkin Tekoälyakatemian opiskelijat ovat tervetulleita osallistumaan luennolle.

Luento on englanniksi ja se pidetään maanantaina 22.4. klo 16 alkaen luentosalissa XXII Agora-rakennuksessa.

https://zefort.com/blog/author/samuel/

Morning Coffee Session: AI  2.2.2024

Tekoälyakatemian projektikoordinaattori Suvi Karila esitteli Tekoälyakatemian opintoja Wisefood-projektin aamukahveilla Hämeenkadun Konttorissa.

UTUTECH IAP: AI State of the Art – AI Research and Education at the Faculty of Technology 28.11.2023

Tekoälyakatemian johtaja Antti Airola esitteli akatemian toimintaa ja opetusta teknillisen tiedekunnan tekoälytapahtumassa.

Tekoäly – Uus luku oppimisen kirjas 13.10.2023

Tekoälyakatemian yliopistolehtori Jari Björne piti esitelmän perusopetuksen ja toisen asteen opetushenkiöstölle Turun ammatti-instituutin ja TOP-keskuksen Tekoälyseminaarissa, jossa aiheena oli tekoälyn hyödyntäminen opetuksessa.

Viestintäpäivä Plussa 28.9.2023

Tekoälyakatemian yliopistolehtori Jari Björne puhui ProCom – Viestinnan ammattilaiset ry:n tapahtumassa otsikolla Tekoälyn merkitys: tausta, nykyhetki ja tulevaisuus.

Creativity in the era of AI 25.8.2023

Tekoälyakatemian yliopistolehtori Jari Björne puhui tiede-ja taidetapahtuma Aboagoran sessiossa tekoälystä ja luovuudesta. Lue lisää.

Tekoälyn käyttö yliopistossa – Mahdollisuudet ja uhat 17.4.2023

Tekoälyakatemia järjesti seminaarin yhteistyössä strategisen ohjauksen yksikön kanssa. Tilaisuus oli osa yliopiston strategisen ennakoinnin toimintaa ja keskustelussa esiin nousseita teemoja tullaan hyödyntämään mm. yliopiston strategiatyössä.

Vahvasti monialainen -dialogi monialaisen yhteistyön mahdollisuuksista 7.10.2020

Tekoälyakatemia järjesti Erätauko-dialogin yhteistyössä Sote-akatemian kanssa. Lue lisää.

Kun tekoäly kohtaa soten -seminaari 13.11.2019

Seminaari järjestettiin yhteistyössä Sote-akatemian kanssa. Tutustu ohjelmaan.