Puutalon seinä Rauman kampuksella.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen etäsymposiumiin:

https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=11839

 

Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen henkilökunnan ja opiskelijoiden ilmoittautuminen (myös Turun ja Rauman normaalikoulujen henkilökunta):

https://link.webropol.com/s/UTUokl

 

Osallistumismaksut (etäsymposiumi):

90 EUR
ilman Suomen ainedidaktisen tutkimusseuran jäsenyyttä

70 EUR
Suomen ainedidaktisen tutkimusseuran jäsenet
Liity jäseneksi

50 EUR
opiskelijat ja jatko-opiskelijat

 

Pyydämme huomioimaan, että osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkimaksuna tai pankki-/luottokortilla. Osallistumismaksuihin ei ole tarjolla laskutusvaihtoehtoa. Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistus sähköpostiin ja Paytrail lähettää hyväksytystä ilmoittautumismaksusta maksuvahvistuksen sähköpostiin.

Zoom-linkki symposiumiin lähetetään ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ennen symposiumia.

Peruutusehdot:

Mikäli osallistuminen perutaan viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa (28.1.2022 mennessä), osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 20 €/hlö. Mikäli osallistuminen perutaan viimeistään 7 päivää ennen tapahtumaa (4.2.2022 mennessä), osallistumismaksusta palautetaan 50% vähennettynä toimistokuluilla 20 €/hlö. Tämän jälkeisistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta, ei myöskään peruuttamatta jääneistä osallistumisista. Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa, jotka on tehty määräajan jälkeen, osallistumismaksu voidaan palauttaa lääkärintodistuksen perusteella. Peruutustilanteissa ota yhteyttä sähköpostiin ad2022@utu.fi<mailto:ad2022@utu.fi>  Osallistumismaksujen palautukset hoidetaan symposiumin jälkeen.