Tapahtumat
Täältä sivulta löydät Hiililounas-hankkeen tulevat ja menneet tapahtumat.
Tulevat tapahtumat
Menneet tapahtumat
Hiililounas tulosseminaari: Kotimaisia kasviproteiineja lounaslautaselle 11.04.2024 09:00 - 11:45
Tervetuloa seuraamaan Hiililounas-hankkeen tulosseminaaria. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille ja se on erityisesti suunnattu ruokapalveluntarjoajille, tutkijoille, viljelijöille, yrittäjille, sidosryhmien edustajille,...
Hiilijalanjäljen viestiminen lounasruokailussa 16.05.2023 11:00 - 15:00
Kasviproteiinien suosiminen vähentää hiilijalanjälkeä ja muita ympäristövaikutuksia, mutta miten saada kuluttajat suosimaan kasviproteiineja? Tervetuloa Ilmastotavoitteiden viestiminen lounasruokailussa -tapahtumaan, joka käsittelee...
Teot sanoiksi -webinaaritallenne 05.04.2023 10:00 - 11:30
Teot sanoiksi – vastuullisuusviestintä kansainvälisillä markkinoilla.
Kaikille avoin webinaari.
Kohti hiilineutraaliutta monimuotoisella viljelyllä 29.03.2023 09:30 - 12:00
Työpajat 4 ja 5, 25.1.-26.1.2023, Aistikattila ja Raseko 25.01.2023 13:00 - 26.01.2023 14:00
Tammikuun työpajoissa ideoidaan ja toteutetaan hybridireseptejä hernettä, härkäpapua ja öljyhamppua hyödyntäen. Työpajojen luennoissa aterian hiilijalanjäljen muodostumiseen ja tuuppauksen mahdollisuuksiin...
Työpajat 2 ja 3, 30.11.-1.12.2022, Aistikattila ja Raseko 30.11.2022 13:00 - 01.12.2022 13:00
Vuoden viimeisissä työpajoissa ideoidaan ja toteutetaan kasvisruokareseptejä hernettä, härkäpapua ja öljyhamppua hyödyntäen. Työpajojen luennoissa perehdytään ruoan maustamiseen sekä ravitsemukseen. 2....
Hiililounas työpaja 9.11.2022. Aistikattila, Turku. 09.11.2022 14:00 - 18:00
Oletko miettinyt miltä härkäpapu maistuu? Soveltuisiko öljyhamppu lounasruokalistalle? Mitä muuta herneestä voisi valmistaa kuin hernekeittoa? Kaipaatko vinkkejä kasvisruoan maustamiseen? Hiililounas-hankkeen työpajoissa kehitetään reseptiikkaa kotimaisista kasviproteiineista ja tutustutaan samalla raaka-aineiden ominaisuuksiin ja ympäristövaikutuksiin.