Yritysvastuun käytännön työkaluja

08.12.2022 14:00 - 16:00

Tervetuloa HYBRIDI-hankkeen Yritysvastuun käytännön työkaluja -fokusryhmätapahtumaan!

 

Miten vastuullisuus näkyy mikroyrityksen hallinnossa ja talousasioissa?

Vastuullisuuden yksi osa alueista on taloudellinen ja hallinnollinen vastuu ja siihen perehdytään paremmin tällä luentokerralla. Luennoilla käydään läpi taloudellisen vastuun eri osa-alueet ja osallistujat pääsevät konkreettisesti pohtimaan ja valitsemaan yritykselle tärkeimpiä vastuullisuuden kehitysalueita. Luennoilla käydään läpi myös riskienhallinnan perustyökalut, sillä myös mikroyritysten on tärkeää tunnistaa toimintaympäristönsä riskit ja varautua niihin riittävällä tavalla, jotta liiketoiminta ei vaarannu. Saat mukaasi myös ohjeet vastuullisuussuunnitelman laatimiseksi yrityksellesi.

Puhuja

Kiertotalouden, ympäristölainsäädännön ja yritysvastuun asiantuntija Johanna Alakerttula on työskennellyt lähes 20 vuotta ympäristöalalla valtiolla, maakunnassa sekä yrityksissä. Tällä hetkellä hän toimii yritysvastuu- ja kiertotalouskonsulttina Macon Oy:llä sekä toimitusjohtajana Akkukierrätys Pb Oy:ssä. Johanna on työskennellyt vuosien saatossa laaja-alaisesti eri toimialoja edustavien yritysten kanssa ja hänellä on kokemusta sekä kansainvälisistä yrityksistä että pk- ja mikroyrityksistä. Macon Oy ja Akkukierrätys Pb ovat itse molemmat mikroyrityksiä.

Osallistuminen

Paikan päällä (Porin yliopistokeskus, Backstage (Pohjoisranta 11 A, Pori, 3. krs)) TAI etäyhteydellä (MS Teams) (osallistumislinkki lähetään tapahtumaa edeltävänä päivänä)

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ