Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu ma 7.11. asti!

Ilmoittaudu tutkimuspäiville TÄSTÄ

 

 

Osallistumismaksut

Osallistumismaksuun sisältyy kongressin ohjelma, materiaalit sekä kahvit ja lounaat ohjelman mukaisesti. HUOM! Iltajuhla on erillismaksullinen ja sen hinta on 30,00 eur (sis. alv 24%), sisältäen buffet illallisen ja juomat.

Jäsenhinta*160 €
Osallistuja, ei-jäsen190 €
Perustutkinto-opiskelijat40 €
Jatko-opiskelijat70 €
Työryhmien vetäjät60 €
Etäosallistuminen, jäsen*120 €
Etäosallistuminen, ei-jäsen150 €
*Jäsenhinta koskee Perheiden ja läheissuhteiden tutkimusseuran (PELS, www.pels.fi) jäseniä

Aboa kongressi- ja tapahtumapalvelut Oy (y-tunnus 2805028-8) laskuttaa tilaisuuden osallistumismaksut paikallisen järjestäjän Turun yliopiston puolesta (y-tunnus 0245896-3). Iltajuhla sisältää alv 24%.

 

Maksutavat:

1) Luottokorttimaksu. Valitse sivulla luottokortti, klikkaa maksa ja siirryt maksupalveluun. Maksupalvelutarjoaja Paytrail Oyj*.

2) Verkkopankkimaksu. Valitse sivulla pankkisi, klikkaa maksa ja siirryt maksupalveluun. Maksupalvelutarjoaja Paytrail Oyj*.

3) PDF lasku (maksu pankkisiirtona). Ei maksutapalisää. PDF lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen. Voit myös tulostaa laskun tai tallentaa pdf tiedoston koneellesi vahvistettuasi ilmoittautumisen. Maksuehto 14 pv netto.

4) Verkkolasku (vain suomalaiset organisaatiot). Ei maksutapalisää. Verkkolasku lähetetään annettuun verkkolaskuosoitteeseen. Maksuehto 14 pv netto.

*Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun tapahtuman järjestäjälle. Reklamaatiotapauksissa ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään.

 

Osallistumisen peruuttaminen

Osallistumisen peruminen tulee tehdä sähköpostitse info@aboaservices.fi 10.10.2022 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen maksuja ei palauteta (osallistumisen siirtäminen toiselle henkilölle on mahdollista). Kaikista palautetuista osallistumismaksuista pidätetään 50 euron käsittelymaksu.

Jos kongressin järjestäjät peruuttavat kongressin kokonaan tai jos kongressia ei voida järjestää syystä, johon kongressin järjestäjät eivät voi vaikuttaa, ilmoittautumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kongressin järjestäjän vastuu rajoittuu kyseiseen hyvitykseen.

Etäosallistuminen

Perhetutkimuksen päivät järjestetään hybriditapahtumana eli tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etäosallistujana. Osallistuminen tapahtuu Zoom-sovelluksen välityksellä. Pääpuheenvuoroja pääsee seuraamaan yhdestä Zoom-linkistä ja työpajoille on kullekin oma Zoom-linkki.

HUOM! Etäosallistujat tulevat saamaan hyvissä ajoin ennen tutkimuspäivien alkamista linkit puheenvuorojen seuraamiseen henkilökohtaisessa sähköpostissa. Jos et ole saanut tällaista sähköpostia, ole yhteydessä  info@aboaservices.fi