Syyskävely 2014

Puutarhan ystävät

Tule mukaan tukemaan puutarhan toimintaa.

Ruissalon Kasvitieteellisen Puutarhan Ystävät ry. tukee ja edistää kasvitieteellisen puutarhan toimintaa yhteistyössä puutarhan henkilökunnan kanssa. Lisäksi yhdistys edistää puutarhaan liittyvää julkaisutoimintaa ja yleisesti kiinnostusta ja harrastusta puutarhakulttuuriin. Puutarhan ystävät järjestää kokouksia, keskustelu- ja tiedotustilaisuuksia sekä retkiä ja tapahtumia.

 

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäsenmaksu varsinaiselta jäseneltä tai kannatusjäseneltä on 12 euroa vuodessa. Puutarhan ystävien jäsen voi ostaa vuosikortin kasvihuoneisiin alennettuun hintaan (18 euroa) ja saa 10% alennuksen puutarhan järjestämistä maksullisista teemaopastuksista.

Ainaisjäsenen liittymismaksu on 120 euroa.

Yhdistyksen tiedotteet lähetetään pääsääntöisesti sähköpostitse. Tiedotteet saa myös kirjeitse kulukorvausta vastaan (5 euroa/vuosi).

Yhteystiedot

Puutarhan ystävien puheenjohtajana toimii Leila Laaksonen. Liittymistiedot ja osoitteenmuutokset voi ilmoittaa yhdistyksen rekisterinpitäjälle Simo Laineelle (slaine(at)utu.fi).

Ilmoitathan posti- ja/tai sähköpostiosoitteen muutokset mahdollisimman nopeasti Simolle, niin jäsentiedotteet ja muut ilmoitukset löytävät perille.

Retket ja tapahtumat

Puutarhan ystävien hallitus kokoaa retkiohjelmat. Jos haluat ehdottaa retkikohdetta, voit ilmoittaa siitä puheenjohtaja Leila Laaksoselle.

Koronavirustilanteen vuoksi kaikki yleisötapahtumat puutarhalla on peruttu 1.5.2020 asti – muuten puutarha ja kahvila palvelevat toistaiseksi

Yleisöluentosarja: Kotimaiset kämmekkämme – Jouni Seppänen kertoo kotimaisista kämmekkälajeistamme.

  • Sunnuntai 29.3.2020 kello 13:00 – Metsälajit
  • Sunnuntai 19.4.2020 kello 13:00 – Suolajit
  • Sunnuntai 26.4.2020 kello 13:00 – Niitty- ja tunturilajit
  • Paikka: Turun yliopiston kasvitieteellinen puutarha, Ruissalon puistotie 215, 20100 Turku

Puutarhan Ystävien viimeisin jäsenkirje