SataDiLogis 1.1.2019-31.8.2023

Satakunnan kuljetuslogistiikan turvallisuus, tehokkuus, varmuus sekä kilpailukyky paranevat ja ympäristövaikutukset vähenevät SataDiLogiksen vaikutuksesta. SataDiLogiksen ansiosta kuljetusturvallisuuden jatkokehitystoimet pystytään kohdistamaan tärkeimpiin kehityskohteisiin. SataDiLogiksen tulokset tulevat olemaan vapaasti käytettävissä ja hyödynnettävissä.

Ajankohtaista

Meripakkausohje ja kontin lastaussuunnitteluohjeistus -opas julkaistu MeriDiLogiksen sivulla

Lastiturvallisuustyöryhmä kokoontui 13.12.2023 Jyväskylässä

Lastiturvallisuustyöryhmä LASTUn kokoontui 13.12.2023 Jyväskylässä. Seuraavasta tapaamisesta tiedotetaan ajankohdan ja paikan varmistuttua.

Lisätietoja Lastiturvallisuustyöryhmä LASTUn sivuilla → www.lastiturvallisuus.fi

Puhdasta logistiikkaa -risteily Naantalista 18.-19.4.2024

Risteily järjestetään LOGY Satakunnan ja LOGY Varsinais-Suomen yhteistyönä. Lisätietoja → Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry: aluetoiminta

LOGY Satakunta

LOGY Varsinais-Suomi

Kuormanvarmistuksen sidontalaskuri suomeksi

CARING-hankkeessa tuotettu ilmainen kuormanvarmistuksen sidontalaskuri nyt myös suomenkielisenä versiona:
CARING Kuormanvarmistuslaskuri

Muu CARINGissä tuotettu kuormanvarmistuksen oppimateriaali suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi ja italiaksi:
CARING – Cargo securing to prevent cargo damages on road, sea, rail and air

MeriDiLogis-virtuaalityöpaja meripakkausohjeen ja kontin lastaussuunnitteluohjeistuksen sisällöstä järjestettiin 20.1.2022 – tutustu esityksiin

Jos haluat kertoa tulevasta tapahtumasta tai muusta ajankohtaisesta tällä palstalla, niin ota yhteyttä Anne E. Suomiseen anne.e.suominen@utu.fi.

SataDiLogis-hanke on Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) osarahoitteinen hanke ja toteutettiin 1.1.2019-31.8.2023, hankekoodi on A74723. Turun yliopisto on hankekoordinaattori ja Tampereen korkeakoulusäätiö sr ja Länsi-Suomen pelastusharjoitusaluesäätiö sr ovat osatoteuttajia.