Kyselyn vastaajille

Pääset vastaamaan kyselyyn www.ty.fi/hyvinvointi kyselyn ollessa avoinna.

Jos et halua vastata kyselyyn verkossa, voit tilata meiltä paperisen lomakkeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen invest-seurantatutkimus@utu.fi, soittamalla arkisin klo 10-14 välillä puhelinnumeroon +358503368152 tai lähettämällä tekstiviestin numeroon +358503368152. Mainitse viestissä oma nimesi ja osoitteesi tai vaihtoehtoisesti vastaustunnus, jonka löydät kutsukirjeestä.

Viisinumeroinen vastaustunnus löytyy kutsukirjeen ensimmäiseltä sivulta.

Sinun ei tarvitse valmistautua kyselyyn ennen vastaamista. Saat yksityiskohtaiset ohjeet kysymyksiin vastaamiseen kyselyn edetessä.

Vastaaminen kestää noin 20–25 minuuttia.

Voit. Tämä kuitenkin edellyttää sähköpostiosoitetta, johon sinulle lähetetään linkki kyselyn jatkamista varten.

Kyllä. Jos et halua vastata kyselyyn verkossa, voit tilata meiltä paperisen lomakkeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen invest-seurantatutkimus@utu.fi, soittamalla arkisin klo 10-14 välillä puhelinnumeroon +358503368152 tai lähettämällä tekstiviestin numeroon +358503368152. Mainitse viestissä oma nimesi ja osoitteesi tai vaihtoehtoisesti vastaustunnus, jonka löydät kutsukirjeestä.

Kysely toteutetaan vuosittain useamman vuoden ajan. Seurantaan osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Täydennämme seurantaa vuosittain myös uusilla vastaajilla. Toivomme kuitenkin, että mahdollisimman moni vastaajista pysyisi mukana pitkään. Näin voimme tutkia muutoksia vastaajien hyvinvoinnissa sekä esimerkiksi politiikkatoimien vaikuttavuutta.

Kysely toteutetaan vuosittain.

Kutsut tutkimukseen osallistumiseen on lähetetty satunnaisesti valikoiduille henkilöille. Kyselytulosten yleistäminen koko Suomen väestöön perustuu satunnaisuuteen, joten emme voi hyödyntää ystäväsi vastauksia tutkimuksen tuloksissa.

Emme kerää sinusta henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja. Vastauksiasi analysoidaan osana kymmeniätuhansia muita vastauksia eikä tuloksia voi yhdistää suoraan sinuun. Kyselyn vastaukset julkaistaan anonymisoituna tieteelliseen tutkimukseen käytettäväksi, eikä vastauksista voi tunnistaa yksittäisiä henkilöitä.


>> Kyselyiden tietosuojailmoitukset

Kiitos kun osallistut!