Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Esitelmöitsijät voivat ilmoittautua vuoden 2022 Kielitieteen päiville 21.3.–15.4.2022. Ilman omaa esitystä päiville voi ilmoittautua 25.4.2022 asti. Päivät järjestetään lähikonferenssina 12.–14.5.2022 Turun yliopistossa. Osallistujamaksu on 80 €; opiskelijoilta, väitöskirjatutkijoilta, eläkeläisiltä ja työttömiltä 60 €.

Turun kaupungin vastaanotolle voidaan ottaa vain rajoitettu määrä osallistujia, ja tämä määrä on täynnä. Kaikki 20.4.2022 jälkeen vastaanotolle ilmoittautuneet ovat jonossa. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitamme jonossa oleville, jos/kun paikkoja vapautuu. Myös ravintola Gräddan illallinen on täyttymässä, kehotamme kiinnostuneita ilmoittautumaan pikaisesti. Täytämme tilanteen vaatiessa nämäkin paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Varsinaisen konferenssi-ilmoittautumisen yhteydessä voi ilmoittautua Turun kaupungin järjestämälle vastaanotolle (12.5.), jossa kaupunki tarjoaa osallistujille kevyttä naposteltavaa. Perjantaina 13.5. pidettävälle konferenssi-illalliselle ilmoittaudutaan samassa yhteydessä. Ravintola Gräddan (https://gradda.fi/) illalliselle osallistuvat maksavat erillisen illallismaksun. Koronatilanteen takia järjestäjät joutuvat ilmoittamaan etukäteen tarkan osallistujamäärän sekä Turun kaupungille että ravintola Gräddaan.